Sofia Vergara stie deja ce rochie de mireasa va purta

By  | 

Sofia Vergara este cel mai bun exemplu de femeie puternică, independentă şi talentată. Deşi este de 3 ani într-o relaţie cu omul de afaceri Nick Loeb, în vârstă de 38 de ani, Vergara, în vârstă de 41 de ani, nu se grăbeşte să îşi planifice următoarea nuntă. 

”Nu văd nicio diferenţă faţă de ceea ce am acum. Mă simt ca şi când am fi deja căsătoriţi. Locuim împreună, călătorim împreună, ne cunoaştem familiile, aşadar mai avem doar de planificat o petrecere imensă. Asta-i singura diferenţă” a declarat pentru People Magazine Sofia Vergara cu privire la relaţia ei actuală.

Sofia Vergara va purta o rochie de mireasă creată de Vera Wang

Cu toate astea, Sofia le-a mărturisit celor de la revista People că rochia ei de mireasă va fi creată de designerul Vera Wang, cu care a mai lucrat şi în trecut şi în care are încredere.

”Când va veni vremea (nunţii n.r.) trebuie să fie Vera Wang…Rochiile create de ea sunt uimitoare. Îmi cunoaşte trupul atât de bine” a mărturisit actriţa. Aceasta a mai trecut printr-o căsnicie, aşa că nu va purta o rochie tradiţională…dar nici excentrică. ”Să aleg modelul rochiei de mireasă va fi simplu. Organizarea va lua foarte mult timp în schimb” a adăugat frumoasa de origine columbiană.

Vergara a făcut senzaţie şi la decernarea premiilor Emmy într-o rochie mulată roşie, care i-a evidenţiat talia subţire şi decolteul generos. ”Încă mă folosesc de decolteu. Cât îl am de ce să nu mă bucur de el? Cine ştie pentru cât timp voi mai arăta astfel?” Actriţa este de părere că fiecare trebuie să îşi pună în evidenţă atuurile fizice atâta timp cât le avem. ”Dacă ai picioare frumoase, poartă fustă mini. Dacă ai ochii frumoşi, fardează-i în culori care te avantajează.”

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *