Sofia Vergara nu vrea sa joace cu Joe

By  | 

Ȋntr-un interviu recent acrodat publicaţiei Haute Living, Joe Manganiello a dezvăluit că Sofia Vergara, iubita şi viitoarea soţie a “apetisantului” actor, a refuzat să joace vreodată alături de el ȋntr-o producţie cinematografică.

Actorul din Magic Mike XXL a spus că a ȋntreab-o pe Sofia dacă nu ar vrea să joace ȋmpreună ȋntr-un film despre baseball, dar superba latina a refuzat fără nici un drept de apel.
Motivul este acela că Sofia Vergara nu vra să repete istoria tragică a la fel de celebrului cuplu Ben Affleck şi Jennifer Lopez, care s-au despărţit la un an după ce au filmat ȋmpreună blockbuster-ul Gigli, ȋn 2003.

“I-am dat scenariul şi i-am spus: Te rog, citeşte asta. Este un rol foarte bun pentru tine şi este unul incredibil şi pentru mine. Iar ea a spus: “Nu, nu voi face un Gigli!” şi a aruncat scenariul pe jos”, povesteşte Joe Manganiello despre reacţia Sofiei la auzul tentantei propuneri.

Dar după un scurt timp, Joe a recunoscut că Sofia are dreptate:”Ne ȋnţelegem atât de bine. Mă simt atât de norocos că am găsit persoana perfectă pentru mine şi ştiu că şi ea simte acelaşi lucru. Suntem foarte potriviţi unul pentru celălalt. De ce să riscăm să facem praf totul?”.

Joe Manganiello a vorbit foarte frumos despre viitoarea sa soţie, spunând despre ea că este totul: este cea mai bună prietenă şi confidentă şi, ȋn curând, cea mai minunată soţie. “Abia aştept să mă căsătoresc şi să ȋncep o familie. Este ceva la care visez ȋncă de pe vremea când eram mic. Eu şi Sofia avem aceleaşi valori morale şi viziune asupra vieţii, iar acest lucru face ca relaţia să funcţioneze”, s-a confesat Joe.

Joe a cerut-o ȋn căsătorie pe Sofia ȋn Hawaii, ȋn resort-ul St. Regis din Kauai pentru a evita paparazzi. “Aveam o fereastră către un golf, iar soarele apunea rozaliu peste munţi şi peste golf şi aveam inelul ȋn mână. Cred că am văzut toate inelele din lume, dar acesta a fost singurul pe care ȋl doream. Aveam de altfel pregătit un ȋntreg discurs ȋn spaniolă şi am cerut-o ȋn spaniolă, ȋn genunchi. A fost spectaculos”, povesteşte Joe.

Ah, ce frumos cuplu, să sperăm că nu se vor despărţi niciodată!

Sofia Vergara si Joe Manganiello se casatoresc… intr-un loc indepartat

Sofia Vergara, in proces cu fostul logodnic din cauza unor embrioni

 

Comments

comments