Sofia Vergara iubeste sa castige bani

By  | 

Sofia Vergara a avut venituri de 30 de milioane $ anul trecut, în mare parte din contractele de publicitate cu Diet Pepsi, Cover Girl şi KMart dar şi onorariul pentru serialul ”Modern Family”, în care o interpretează pe Gloria, o soţie trofeu focoasă şi inimoasă!

În ciuda fizicului de invidiat care i-ar garanta un rol în orice film, actriţa de origine columbiană nu a avut un drum prea lin la Hollywood. Chiar look-ul său a fost cel care i-a sabotat şansa actriţei de a primi rolurile dorite.

”Nu primeam roluri pentru că în opinia multor regizori şi producători nu arătam destul de ”latina”. Realitatea este că Latinii vin sub toate culorile, înălţimile şi aromele, dar cine eram eu să le spun toate astea când aveam nevoie de un job? Apoi eu  şi chipa mea am hotărât să îmi vopsesc părul într-o nuanţă mai închisă ca să se potrivească mai bine cu accentul meu şi a funcţionat” a mărturisit Sofia Vergara pentru revista Glam Belleza Latina.

Vergara nu este doar o femeie frumoasă, ci şi o femeie cu un simţ dezvoltat pentru afaceri şi mai ales îşi cunoaşte atuurile. Actriţa negociază întotdeauna contractele în avantajul ei şi îi place să facă investiţii inteligente pentru viitor.

”Nu îmi este ruşine să spun că iubesc să fac bani” declară Sofia. ”Îmi plac afacerile şi adevărul este că economisesc mai mult decât cheltui. Investesc pentru viitor. Ştiu să recunosc o oportunitate de business atunci când o văd şi muncesc mai mult decât cred ceilalţi. Este atât de amuzant să surprind oamenii cu ideile mele de afaceri. Majoritatea oamenilor mă văd ca pe Gloria, personajul meu”.

Actriţa de foloseşte de look-ul său nu doar pentru a impresiona atunci când îşi face apariţia ci şi pentru a obţine ce vrea la negocieri. ”Cred că este dificil pentru mulţi să accepte conceptul de a fi sexy şi inteligent în acelaşi timp. Majoritatea oamenilor se simt mai confortabil cu noţiunea de ”pipiţă sexy”. Şi trebuie să recunosc că m-am folosit de acest aspect pentru a negocia de câteva ori, atunci când cei ”inteligenţi” nu ştiau de ce sunt eu în stare şi a ajuns să îi coste asta mult mai mult decât se aşteptau.”

Sofia Vergara are toată admiraţia noastră pentru că întruneşte într-adevăr toate ingredientele unei femei fatale: frumuseţe şi inteligenţă. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *