Snow Patrol lanseaza primul Best Of!

By  | 

Snow Patrol este una dintre cele mai mari si mai indraznete trupe ale ultimului deceniu. Dupa 15 ani de cariera si 5 albume de studio, trupa jumatate scotiana, jumatate irlandeza – cantaretul si compozitorul Gary Lightbody, basist-ul Paul Wilson, chitaristul Nathan Connolly, Jonny Quinn la tobe si claparul Tom Simpson – a lansat piese lente pline de sensibilitate („Set Down Your Glass”), imnuri de festival („Run”), hit-uri radio („Chasing Cars”) si momente de introspectie dureroasa („You Could Be Happy”).

Toate acestea au fost incluse pe „Up To Know” – un album dublu ce contine 30 de piese, single-uri, cover-uri, raritati, piese de album, cateva cantece noi, precum si compozitii semnate Reindeer Section – un grup indie ce include elita chitaristilor scotieni – Belle and Sebastian, Idlewild si Teenage – sub supravegherea lui Lightbody.

„Este un portret al nostru ca trupa, cu bune si rele”, declara Lightbody. „Am evoluat timp de 15 ani si acum ne uitam inapoi. E placut sa aratam lumii ca nu am aparut din senin, peste noapte”.

Inca de cand a luat fiinta in Scotia in 1994, formatia a avut parte de o ascensiune constanta, devenind una dintre cele mai mari trupe, inregistrand vanzari de peste zece milioane de exemplare ale ultimelor trei albume („Final Straw” (2003), „Eyes Open” (2006) si „A Hundred Million Suns” (2008), fiind nominalizati si castigand premii Grammy, BRIT Awards, BMI, Meteor si Ivor Novello.

„Up To Know” va fi disponibil pe un dublu CD si va include 30 de piese, precum si in format digipack, ce include 3 discuri cu un DVD bonus cu doua documentare exclusive – filmul animat „The Lightning Strike” si imagini live in premiera. Va fi disponibila si o editie limitata sub forma unui box set. Fiecare box set va fi numerotat si impachetat in panza, iar primele 100 de box set-uri vor fi semnate de toti membrii trupei. Box set-urile sunt adevarate comori pentru fani, incluzand cele doua CD-uri, trei LP-uri, doua DVD-uri, un print litograf realizat de Bradley Quinn si un booklet de marimea unui LP.

Primul single „Just Say Yes” este una dintre cele trei piese noi de pe album si va fi lansata pe 2 noiembrie.

Odata cu lansarea albumului trupa va pleca la drum cu Snow Patrol Reworked, o celebrare live a celor mai importante momente din activitatea Snow Patrol, reorchestrate si reinventate. Turneul ofera sansa de a privi in trecut spre inceputurile carierei acestei trupe, oferind fanilor oportunitatea sa asculte hit-urile Snow Patrol reorchestrate intr-un mod inedit.

Celor de la Snow Patrol li se vor alatura pe scena invitati surpriza si show-ul va include, printre altele, un cvartet de viori, alame, harpe, percutii, chitari si coruri. Fiecare bilet la turneul Reworked va include si un download gratuit pentru Lightning Strike, trilogia epica ce a inchis albumul „A Hundred Million Suns”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *