Site-ul lui Blake Lively a fost lansat

By  | 

Actriţa Blake Lively, cunoscută în special pentru rolul Serenei van der Woodsen din serialul „Gossip Girl”, este un model pentru mii se tinere din toată lumea. Din acest motiv, a decis să lanseze un site de lifestyle şi comerţ online: Preserve.

Blake a ţinut să menţioneze că planul său este de a pune accentul pe exemple şi poveşti de viaţă, nu pe natura comercială. „Elementul principal va fi să povestim despre stiluri de viaţă unice, despre vieţi împlinite şi armonioase şi cum să ajungem şi noi la acest deziderat.”

Actriţa ne întâmpină cu o scrisoare scrisă chiar de către ea, în care vorbeşte despre motivul pentru care a lansat Preserve şi care este scopul acestuia.

Pe scurt, Blake va prezenta oameni pe care îi consideră adevărate exemple de urmat şi le va lua interviuri pentru ca şi noi să auzim poveştiile lor şi va prezenta, de asemenea, diferite produse de tip artizanat pe care oricine le poate cumpăra.

Preserve este un spaţiu creativ. Un spaţiu care onorează atât tradiţia, cât şi inovaţia – un spaţiu care onorează viitorul, având în acelaşi timp o poveste de dragoste cu trecutul.

Blake Lively, în vârstă de 26 de ani, s-a născut în Los Angeles, California într-o familie de actori. Primul său rol l-a avut la vârsta de 11 ani în filmul „Sandman”, apoi au urmat „The Sisterhood of the Traveling Pants”/„Patru prietene şi o pereche de blugi” (2005), „Elvis and Anabelle” (2007) şi „New York, I Love You„ (2009).

Însă Blake s-a făcut cunoscută datorită rolului din „Gossip Girl”, serialul pentru adolescenţi bazat pe romanele cu acelaşi nume scrise de Cecily von Ziegesar. Serialul surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, New York, unde cei bogati încearcă să facă faţă relaţiilor amoroase, mereu dramatice, şi totodată trebuie să facă cea mai bună alegere privind facultatea.

Poţi accesa site-ul Preserve AICI.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *