Shia LaBeouf, comportament bizar la Berlin

By  | 

Actorul a avut două apariţii cel puţin bizare la Berlin, acolo unde echipa din ”Nymphomaniac” promovează ultima producţie cinematografă a lui von Tryer, în cadrul Festivalului Internaţional de Film. LaBoeuf şi-a făcut apariţia la conferinţa de presă având o înfăţişare neîngrijită şi un dinte lipsă. Actorul şi-a luat în serios rolul din filmul ”Fury”, pentru care şi-a ciobit un dinte, ca să transmită în mod corect condiţiile grele de pe front din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Actorul a răspuns criptic la o singură întrebare în cadrul conferinţei de presă, după care a plecat brusc, spre surprinderea tuturor, chiar şi a colegilor de platou Uma Thruman şi Christian Slater. Întrebat de un reporter cum s-a simţit să joace într-un film cu scene de sex atât de explicite, LaBeouf a răspuns ”atunci când pescăruşii urmează o barcă de pescuit o fac pentru că se aşteaptă să fie aruncate sardine în apă”.

După ce colegul lor a părăsit fără niciun avertisment conferinţa de presă, Slater a continuat replica lui Shia declarând pe un ton glumeţ ”evident că scenariul este plin de sardine. O sardină după alta.”.

Nici defilarea pe covorul roşu nu a fost mai normală, căci LaBeouf şi-a făcut apariţia într-un costum frumos croit asortat cu o pungă de hârtie pe cap pe care scria ”nu mai sunt faimos”, replică pe care a împărtăşit-o şi pe profilul de Twitter. Acest comportament bizar al actorului a fost declanşat de un scandal public în care a fost implicat recent; a fost acuzat de plagiat pentru povestea şi dialogul din ultimul său scurtmetraj. LaBeouf şi-a recunoscut greşeala şi i-a cerut scuze în mod public autorului Daniel Clowes, declarând şi că se retrage din viaţa publică.

E cazul să ne îngrijorăm oare pentru Shia LaBeouf? În orice caz, actorul nu a fost singurul excentric de pe covorul roşu. Von Trier şi-a făcut apariţia într-un tricou cu logo-ul Festivalului de Film de la Cannes pe care scria ironic ”Persona non grata, official selection.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *