Shakira filmeaza in rochie de mireasa

By  | 

Nu suspina în zadar, pozele cu Shakira în rochie de mireasă nu ne dau de veste o căsătorie încheiată în secret, ci sunt teasere pentru noul său videoclp, ”Empire”. Artista a postat deja 3 astfel de poze pe profilul de Instagram iar fanii ei sunt foarte entuziasmaţi în legătură cu noul clip.

Shakira s-a relansat după ce a născut cu un videoclip foarte HOT pentru melodia „Can’t Remember to Forget You” în colaborare cu Rihanna. Pe lângă numeroasele critici cu privire la conţinutul mult prea explicit, videoclipul Shakirei s-a bucurat de un real succes. Diva latino a revenit la formele sale absolut apetisante şi pare mai strălucitoare ca oricând.

Shakira este cuplată cu fotbalistul Gerard Piquet de mai bine de 3 ani şi au împreună şi un băieţel adorabil pe nume Milan Pique. ”Acest bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă şi acum copilul” a mărturisit în timpul sarcinii artista.

Întrebat fiind dacă este şi o nuntă prevăzută în viitorul apropiat, Pique a răspuns ”nu este timpul acum, Milan este centrul universului nostru, nu ne putem gândi  la altceva acum”. Avem de aşteptat aşadar până o vom vedea pe Shakira în propria rochie de mireasă! 

Ascultă şi melodia ”Empire” aici. Sună a hit, aşa-i?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *