Shailene Woodley – noua Jennifer Lawrence?

By  | 

Ce au în comun Shailene Woodley şi Jennifer Lawrence? Cu doar un an diferenţă de vârstă, ambele şi-au început cariera în showbiz devreme, mai întâi ca modele şi apoi au venit şi rolurile în filme. Deşi au doar 22 (în curând), respectiv 23 de ani, simpaticele actriţe au numeroase roluri la activ, începând cu apariţii episodice în seriale şi culminând cu rolurile principale în producţii importante.

O scurtă filmografie pentru Shailene Woodley ar include ”The O.C.”, ”The Descendants”, ”The Spectacular Now”, ”The Secret Life of the American Teenager” şi mai nou, ”Divergent”, un film care ne duce cu gândul la rolul lui Jennifer Lawrence în ”The Hunger Games”. Pe Jennifer Lawrence aţi văzut-o în ”X-Men: First Class”, ”The Hunger Games”, ”Silver Linings Playbook” şi o poţi vedea în ”The Hunger Games: Catching Fire”, ”Serena” şi ”American Hustle”.

După ce a făcut impresie în filmul indie ”The Spectacular Now”, produs de Andrew Lauren, este timpul ca Shailene să ne demonstreze că poate face faţă cu succes şi unui rol mare, într-o super producţie.

Ambele actriţe sunt fermecătoare datorită naturaleţii lor. Shailene este, însă, ceva mai responsabilă în ceea ce priveşte imaginea sa şi stilul de viaţă. Woodley preferă să nu se machieze prea des pentru că îşi doreşte ca tinerele care o admiră să aibă un model responsabil şi cât mai natural. De fapt, actriţa este o tânără hippie, care îi spune Terei, ”Gaia”.

”Este important pentru mine, am văzut o dată pe cineva într-o revistă -cred că erm eu- şi aveam buze pline, roşii, care nu  ce căuta pe faţa mea, aveam sânii măriţi de 3 ori mai mult decât în viaţa reală şi abdomenul meu era complet plat. Pielea mea era, de asemenea, fără defecte. Nu era o reprezentare bună a realităţii” a mărturisit actriţa.

”Mi-am dat seama că atunci când creşteam şi citeam asemenea reviste mă comparam cu astfel de imagini şi majoritatea nici nu sunt reale” a motivat Woodley alegerea sa de a fi mai naturală.

Singura diferenţă majoră dintre Shailene şi Jennifer ar fi că cea din urmă are deja confirmarea talentului său, prin faptul că a câştigat premiul Oscar, pentru cea mai bună actriţă în rol principal în ”Silver Linings Playbook”.

Noi le iubim pe ambele actriţe şi aşteptăm cu nerăbdare să le vedem atât pe Shailene cât şi pe Jennifer în noile filme. Sau să le revedem în cele vechi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *