Sfaturi amoroase direct de la vedete

By  | 

Din orice aparitie a vedetelor in societate poti invata ceva, incepind cu modul in care se imbraca (laudat sau criticat de stilisti) si pina la retetele – bune ori rele -, ale relatiilor lor. Ele stiu ca publicul le iubeste si le urmeaza exemplul, asa ca-si permit sa dea pina si sfaturi in amor. Iar daca nu le dau, le intelegem noi din declaratiile lor. Ai putea petrece zile in sir rastalmacind un interviu cu o celebritate. Iata citeva exemple de declaratii aparent stranii, dar pline de intelesuri…

INTELEAPTA: Jessica Alba

  • SUBIECT: Barbati
  • SFAT: “Eu am o chestie pentru barbat ii mai in virsta. Au vechime si stiu mult mai multe.”

S-ar putea sa intelegi din asta ca e cazul sa-ti parasesti iubitul si sa pui ochii pe unul mai “copt”, fiindca asa zice Jessica. Ti-as sugera sa te concentrezi pe ultima parte, si anume, “stiu mai multe”.

Asadar, pentru a fi pe placul unei femei asa cum este Jessica, un barbat trebuie sa fie extrem de inzestrat: categoric stie sa se poarte cu o femeie, stie sa o respecte, ii poate ghici dorintele si, nu in ultimul rind, atunci cind se indragosteste, este fidel. Daca gasesti asta la unul de virsta ta, cu atit mai bine.

INTELEAPTA: Britney Spears

  • SUBIECT: Comunicare
  • SFAT: “Cind te simti bine in prezenta cuiva pe care-l iubesti, cea mai buna parte e linistea.”

Ce bine ar fi fost daca si-ar fi urmat propriul sfat! Si Melanie Griffith crede ca e important sa existe o conexiune “muta”: “Arata-i ca esti fericita. Eu ii zimbesc (n.r.: lui Antonio Banderas) de fiecare data cind il vad. Stie tot timpul cit sint de fericita cind e cu mine.”

Comunicarea e esentiala. Si nu neaparat prin vorbe; gesturile spun uneori mai mult decit cuvintele. Daca ii arati celuilalt ca prezenta lui te face fericita, si el va simti acelasi lucru si va raspunde pe masura. Mai mult decit atit, va intelege ca eforturile sale pentru ca relatia sa mearga nu sint zadarnice. In plus, ai marele avantaj ca nu mai esti nevoita sa cauti cele mai potrivite cuvinte pentru ca el sa inteleaga exact ceea ce vrei sa-i spui!

INTELEAPTA: Christina Aguilera

  • SUBIECT: Relatie
  • SFAT: “Noi am stabilit: duminicile… stam goi. Trebuie sa mentii casnicia vie, s-o condimentezi. Nu mergem nicaieri, sintem doar noi doi. Facem totul goi. Gatim in pielea goala.”

Ati ajuns in faza in care va cunoasteti, va intelegeti bine, totul e minunat… Dar nu va dura o vesnicie; trebuie sa faceti ceva pentru ca relatia voastra sa devina tot mai puternica. Aguilera insa a aflat: daca doi parteneri isi fac un program numai al lor, relatia va fi mereu o provocare. Este foarte important, totodata, ca aceste planuri sa nu fie pe termen foarte lung, ca sa nu se transforme in rutina. Si cu cit vor fi mai creative, cu atit vor fi mai utile legaturii voastre.

INTELEAPTA: Eva Longoria

  • SUBIECT: Sex
  • SFAT: “M-am apucat sa invat franceza pentru a ne putea spune toate chestiile alea sexy in pat.”

Stai putin, nu e cazul sa te inscrii la cursuri de franceza sau sa regreti ca ai chiulit la orele in care erai aproape fortata sa grrraseiezi! Doar daca nu cumva ai si tu un iubit francez! Asadar, nu e nevoie sa gemi intr-o limba straina…

Trebuie ca uneori sa-i spui iubitului tau ceea ce vrea sa auda (mai ales in pat) si sa-i faci din cind in cind pe plac. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i dai dreptate tot timpul! Si nici sa folosesti tehnica asta pentru a obtine ceva de la el.

Barbatii simt nevoia sa le fie confirmat periodic faptul ca sint iubiti, desi nu se simt intotdeauna obligati sa faca acelasi lucru pentru partenerele lor.

INTELEAPTA: Jada Pinkett Smith

  • SUBIECT: Sacrificii
  • SFAT: “Nu e necesar sa-ti sacrifici visele. Femeile care au vieti pline sint mame mai bune.”

Ti-e teama sa treci la urmatorul nivel, dar o faci, in ciuda faptului ca ai tot auzit de la altii ce inseamna mutatul cu iubitul, casatoria ori venirea pe lume a unui copil. Iti iei rolul atit de in serios, incit uiti de tine… Mare greseala!

Jada, sotia lui Will Smith, chiar stie ce spune, iar Kate Beckinsale o confirma: “Doar pentru ca esti mama nu inseamna ca nu trebuie sa te simti sexy. Eu sint binecuvintata sa am un sot care intra pe usa si se uita la mine ca si cum in fiecare zi ar fi Craciunul.” In momentul in care te pui pe ultimul loc, iti pierzi increderea in tine. Pentru a putea oferi o educatie buna unui copil trebuie sa le stii pe toate sau macar sa fi gustat cite putin din tot ceea ce nu se impotriveste principiilor morale generale.

Apoi, e foarte important sa stii ca atunci cind iti scade respectul fata de tine, iti este afectata si relatia cu partenerul. Ce crezi ca ar prefera iubitul tau sa vada: o femeie resemnata, neingrijita si cu nervii la pamint, sau una sexy, vesela si plina de energie? Si nu, nu te astepta sa recunoasca faptul ca el ar avea vreo legatura cu prima situatie sau ca o intelege!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *