Sexy Scarlett

By  | 

Asaza-te in cel mai comod fotoliu pe care-l ai. Scarlett e pe cale sa-ti dezvaluie secretele puterii ei de seductie. Cu vocea ei melodioasa, frumoasa blonda de 23 de ani ne atrage atentia: “E cam asa ceva…”, pentru ca imediat sa ne dea o lectie de atitudine. Isi tuguie senzualele buze, ridica natural barbia si isi atinteste ochii in sus. Insa nu rezista mai mult de citeva secunde si pufneste in ris…

Se vede treaba ca Scarlett nu ia deloc in serios treaba cu atractia. Actoria? Altfel stau lucrurile aici. Relatia de cuplu? Absolut, seriozitate maxima. Politica? Mai bine n-o provoci. La modul cel mai serios, revine apoi asupra primului subiect: “In mod normal, nu ma gindesc sa arat sexy. Imi spun: «Arat cit de cit prezentabil? Arat normal? »”, si tinuta ei pare sa fie o confirmare a celor spuse: ochelari de soare, incheiata pina-n git, pantofi cu tocuri joase, iar parul e prins intr-o coada simpla.

Chiar daca e imbracata precum o invatatoare, Scarlett se bucura categoric de o senzualitate magnetica. Aceeasi calitate reiese clar si din ultima productie a lui Woody Allen, comedia Vicky Cristina Barcelona, in care joaca rolul unei turiste americane cu spirit de aventura (criticii au tot vorbit pe seama acestei productii, mai cu seama din cauza sarutului intre Scarlett si Penelope Cruz).

In luna mai, si-a lansat si primul album – “Anywhere I Lay My Head” -, o compilatie de melodii preluate dupa Tom Waits, extrem de potrivite pentru senzuala-i voce. Urmatorul pas e tot in film: Scarlett joaca rolul unei femei confuze in viata amoroasa in comedia romantica bazata pe una dintre cele mai bine vindute carti – “He’s Just Not That Into You”, ce urmeaza a avea premiera in toamna acestui an.

Fiind obisnuita cu actoria inca de la virsta de 8 ani, Scarlett sustine ca s-a nascut pentru a juca. “Niciodata nu m-am chinuit sa incerc sa-mi dau seama ce vreau cu adevarat sau ce ma entuziasmeaza la culme”. Recunoaste insa faptul ca i-a placut dintotdeauna sa se dea in spectacol. La propriu!

E clar ca Scarlett se simte ca acasa pe ecran, chiar daca se afla linga titani hollywoodieni precum Robert Redford – in “Imblinzitorul de cai” (“The Horse Whisperer”) -, sau Bill Murray in “Rataciti printre cuvinte” (“Lost in Translation”). Cu toate astea, increderea nu te poate ajuta tot timpul. Scarlett isi aminteste ca, in timpul filmarilor la “Vicky Cristina Barcelona”, atit ea, cit si partenerii ei de platou, Penelope Cruz si Javier Bardem, au fost asaltati de “hoarde” de fani si fotografi, ceea ce “uneori era mult prea coplesitor”, spune vedeta.

“In fiecare zi ma trezeam si-mi spuneam: «pregateste-te de lupta!»”. Urmatorul ei film, “He’s Just Not That Into You”, are ceva din… cimpul de batalie, insa e vorba despre dragoste. Scarlett declara ca a simtit o atractie fata de scenariu deoarece personajele feminine nu erau “victimizate, dar nici delicate si dragute”. Este vorba despre minciunile pe care ti le spui pentru a depasi durerea provocata de faptul ca acea persoana nu e disponibila”.

Si nu ne-am putut abtine sa nu intrebam: “S-a intimplat vreodata ca un tip sa nu fie chiar asa topit dupa Scarlett?”, “Da”, a raspuns ea! “Si ce-i de facut?” “Ori nu vor sa se implice, ori sint mult prea concentrati pe sine.” Scarlett recunoaste totodata ca si ea insasi a fost inabordabila uneori.

“Nu se intimpla mereu sa dai peste omul potrivit la momentul potrivit. E important sa-ti gasesti drumul in viata inainte de a implica pe altcineva – sa-ti dai seama unde te situezi si sa-ti rezolvi toate problemele”. De curind, Scarlett a facut un pas important in ceea ce priveste relatia de cuplu: in mai, ea si actorul Ryan Reynolds, in virsta de 31 de ani, si-au anuntat logodna.

Acum, ca e pregatita sa mearga la altar, Scarlett e gata sa clarifice un comentariu pe care l-a facut cu ceva timp in urma, si anume ca oamenii nu sint monogami prin natura. “Nu cred ca e un instinct natural al fiintelor umane, dar asta nu inseamna ca nu cred in monogamie sau in dragostea adeva rata”, spune ea.

“Cred in gasirea unui suflet pereche. Eu am avut mereu relatii monogame. N-as accepta niciodata o relatie foarte… deschisa. Ar fi ingrozitor. Pentru unii, monogamia ar putea fi dificila. Nu cred ca se potriveste oricui si mai cred ca multi oameni nu pot sa se tina de asta.”

Cind am intrebat-o despre Ryan, Scarlett s-a aratat un pic deranjata: “Urasc intrebarile astea, fiindca ma pun intr-o situatie delicata, nu-mi place sa imi impart cu absolut nimeni viata personala. Asa ca voi aborda calea normala a celebritatii si voi insista sa-mi pastrez viata personala… personala! Dar sint fericita, foarte fericita!”.

In mod evident, urmeaza o nunta in viitorul lui Scarlett, insa, in acelasi timp, obiectivele ei personale sint “sa fiu un om bun, sa imi ascult pasiunea si sa-mi extind aria de cunostinte”. Fara indoiala, Scarlett va folosi toate armele din arsenalul ei – increderea, concentrarea puternica si indubitabila-i forta de seductie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *