Serena Williams a născut o fetiță. Vezi prima poză cu bebelușul

By  | 

Serena Williams, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis, a devenit mamă după ce a născut pe 1 septembrie o fetiță.

În vârstă de 35 de ani, Williams a fost internată la un spital din Florida miercuri (unde a rezervat un întreg etaj), iar vineri a născut. Vestea a apărut pe Twitter și a fost confirmată de sora Selenei, Venus Williams, care a declarat că este extrem de încântată că a devenit mătușă.

Serena Williams este logodită cu co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. În aprilie 2017, ea a anunțat că este însărcinată în 20 de săptămâni – ceea ce înseamnă că era însărcinată în 8 săptămâni atunci când a câștigat Australian Open în luna ianuarie.

Luna trecută, Williams a spus că plănuiește să se întoarcă în tenis pentru următorul Australian Open. În prezent, ea a câștigat 39 de titluri Grand Slam. A fost numită de numeroși comentatori sportivi și jucători de tenis cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile.

După aproape două săptămâni de când a născut, proaspăta mămică a postat și prima poză cu cea mică, pe care o cheamă Alexis Olympia Ohanian Jr. Nu-i așa că sunt adorabile?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *