Seredinschi lanseaza prima piesa funk, 3D la noapte, cu Juno si Dorian

Seredinschi lanseaza prima piesa funk, 3D la noapte, o piesa indrazneata care lasa imaginatia sa zburde. Artistul schimba registrul de la balada Piesa mea de dor si lanseaza o piesa de dans nebun. Accentele de rap sunt puse de Juno si Dorian, ambii la prima colaborare cu Seredinschi.

 Link piesa 3D la noapte:„Muzica imi da cea mai mare libertate de exprimare. Am stat in studio la HaHaHA Production, cu ritmul in cap si cu gandul la cat de tare este refrenul. Vine vara, asta chiar e un ritm pe care sa conduci sau sa dansezi la party cu gasca!”, povesteste Seredinschi.

Seredinschi este unul dintre artistii tineri care s-a remarcat cu Piesa mea de dor, o dedicatie pentru o fosta iubita pe care a cautat-o printr-un anunt in ziar. Piesa a intrat in scurt timp si pe radio iar pe YouTube are deja peste doua milioane de vizualizari.

3D la noapte este rezultatul muncii unei echipe intregi de artisti. Muzica este semnata de Lucian Nagy, Cristian Pascu, Alex Stancu, Vizi Imre si Serban Cazan, iar versurile de Alex Stancu (Juno), Dorian Micu si Cristi Pascu.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.

Citeşte şi: Cele mai populare 18 melodii la nunți

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.