Semifinalist al echipei Smiley la Vocea Romaniei lanseaza prima piesa, What You Want

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei” in sezonul 7, Amir lanseaza piesa de debut, What You Want, un mix de influente europene si orientale, perfecta pentru vara care tocmai a inceput: „Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii sa zambeasca si sa se simta bine atunci cand imi asculta muzica”, povesteste Amir.

Amir a trait multa vreme in Palestina, unde a descoperit muzica impins de conditiile de razboi si de starea de tensiune in care traia impreuna cu parintii lui. Intors in Romania, Amir a participat in 2008 la Megastar, la care a fost desemnat castigator. Anul trecut, pasiunea pentru muzica l-a determinat sa participe si la Vocea Romaniei si a ales sa mearga in echipa lui Smiley: “Amir a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. I-am propus sa vina la studio si sa incepem sa lucram impreuna. Are un timbru special si recunosc ca are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii”, marturiseste Smiley.What You Want este o co-productie MediaPro Music si HaHaHa Production si este compusa de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Serban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

Mai multe informatii despre Amir puteti gasi pe conturile sale de social media https://www.facebook.com/arafat.amirr https://www.instagram.com/arafat_amirr/?hl=ro sau pe blogul lui.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Seredinschi, Paul Damixie sunt doar cateva nume din portofoliul casei de producție.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat un videoclip împreună!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.