Selena Gomez vorbește despre relația cu Justin Bieber

By  | 

După 10 luni de relație cu The Weeknd, Selena Gomez s-a împăcat cu Justin Bieber, cei doi fiind văzuți de câteva ori împreună. Ea a hotărât să vorbească despre decizia ei într-un interviu acordat publicației Billboard.

Am 25 de ani. Nu am 18, 19 sau 20”, spune ea. „Apreciez oamenii care chiar au avut un impact asupra vieții mele. Poate înainte am forțat ceva ce nu era acolo, dar asta nu înseamnă că nu mai am sentimente.”

De asemenea, Selena este mai matură și încrezătoare acum. O sursă apropiată cântăreței spune că „Selena știe totul despre celelalte fete cu care Justin a mai fost, dar nu este deloc îngrijorată că s-ar întoarce la ele.

În plus, Selena spune că este mândră de modul cum a încheiat relația cu The Weeknd. „Nu am mai experimentat așa ceva până acum. Am încheiat relația ca prieteni buni, iar asta a fost remarcabil pentru mine.”

Relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber a început în decembrie 2010, după ce ea și Nick Jonas s-au despărțit. După ce s-au certat și împăcat de câteva ori, ei au decis să încheie relația în 2014. Între timp, Justin Bieber a mai avut relații (în mod oficial) cu Hailey Baldwin și Sofia Richie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *