Selena Gomez raspunde criticilor

By  | 

Lorde, tânăra cântăreaţă de origine neo-zeelandeză este cea care îi aduce acuzaţii dure colegei de breaslă americane, Selena Gomez. Lorde susţine că Selena şi alte cântăreţe de muzică pop au o atitudine anti-feministă iar muzica lor transmite un mesaj greşit fanilor.

În apărarea Selenei s-au ridicat mai multe voci din industrie printre care Cheryl Lloyd şi Joe Jonas, însă Lorde îşi susţine afirmaţiile cu tărie. Cântăreaţa de origine neo-zeelandeză declară că afirmaţiile ei sunt argumentate, că nu este un ”hater”, aşa cum a fost catalogată.

Nici Selena Gomez nu a rămas impasibilă în faţa acuzaţiilor colegei de breaslă şi a declarat într-un interviu acordat revistei ”Flare” că tocmai atitudinea lui Lorde nu este feministă, deoarece nu îşi susţine colegele de breaslă. Oare părerea Selenei este că femeile ar trebui să se susţină reciproc indiferent de situaţie, chiar şi atunci când greşesc?

”Acesta nu este feminism. (Lorde) nu le spijină pe celelalte femei. Asta este părerea mea sinceră, asta i-aş spune dacă aş vedea-o” a declarat Selena Gomez.

Cântăreaţa americană a recunoscut că a făcut şi greşeli în trecut, doar este om, dar că a învăţat de pe urma lor. Iar dacă până acum îi cânta melodia lui Lorde în concerte, artista a mărturisit că nu o va mai face în continuare.

Lorde, spre deosebire de fostul star Disney, este o tipă cu picioarele pe pământ, care a devenit vedetă peste noapte, dar care a avut o adolescenţă normală. Cântăreaţa este foarte apreciată şi admirată, nu doar pentru talentul ei ci şi pentru înţelepciunea atipică vârstei. 

”Diferenţa dintre mine şi acei copii (fostele staruri Disney) este că eu am crescut absolut normal şi am mers la petreceri şi am avut experinţele acelea. Sunt mai puţin înclinată să mă comport nebuneşte” a declarat Lorde.

Cine crezi că ae dreptate în această situaţie, Selena Gomez sau Lorde?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *