Selena Gomez cumpara haine la reduceri

By  | 

Deşi am văzut-o întotdeauna pe covorul roşu în cele mai stilate ţinute de designer, acele toalete sunt, de fapt, împrumutate! Cântăreaţa spune că nici măcar nu ştie cât ar costa rochiile pe care le poartă şi că nu ar da oricum atâţia bani pe o rochie.

”Nici nu vreau să ştiu cât costă acele rochii în realitate. Dar a fost foarte distractiv să mă îmbrac atât de frumos şi să întâlnesc diferiţi designeri. Nu cred că aş cumpăra vreodată o rochie atât de scumpă decât dacă este vorba de rochia mea de mireasă.”

Cu toate acestea, Selena a cumpărat şi produse de designer. Primul lucru pe care şi l-a cumpărat din banii ei a fost o pereche de sandale Dolce&Gabbana. ”Îmi amintesc că eram foarte tânără şi eram obsedată de Dolce aşa că mi-am cumpărat o pereche de sandale odată, în Paris.”

Cât despre garderoba sa personală, Gomez mărturiseşte că este un mix de haine dintre cele mai scumpe şi cele mai ieftine. ”Am lucruri grozave pe care le-am primit cadou, iar stilistul meu îmi oferă lucruri drăguţe. În rest, sunt lucruri luate de pe raftul de reduceri sau lucruri care pur şi simplu imi plac.”

Selena Gomez a lansat de curând şi o colecţie de haine denumită ”Dream Out Lud”, care se găseşte în S.U.A, în magazinele Kmart. ”Am avut grijă să fie accesibilă pentru toată lumea” a mărturisit artista.

”Lucrez la această colecţie încă de la vârsta de 17 ani şi am sentimentul că pe măsură ce înaintez în vârstă şi gusturile mele în materie de modă evoluează” a adăugat Gomez.

Apropo de maturizare, Selena a împlinit săptămâna aceasta vârsta de 21 de ani, vârsta majoratului la americani. Cum altfel ar putea sărbători decât cu o petrecere de lansare a noului album în magazinul din New York în care şi-a lansat colecţia vestimentară?

Se pare că Selena are toate motivele să sărbătorească, mai ales că albumul său nou se bucură de critici pozitive, care îi prezic un viitor grozav, locul 1 în topul Billboard.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *