Secretul din spatele revenirii lui Justin Timberlake

By  | 

Se pare că Justin a fost presat de o datorie de 20 milioane de dolari către Live Nation, să se reîntoarcă pe scena muzicală. Sursele spun că aceştia (Live Nation) i-au oferit artistului în 2009 suma de 5 milioane dolari în primă fază şi apoi încă 15, în vederea unui turneu viitor.

 

 

Firma care se ocupă de organizarea şi promovarea concertelor artiştilor precum Madonna şi Jay Z se pare că a impus şi un termen limită până la care Justin ar trebui să meargă în turneu. Acesta ar fi putut refuza, caz în care ar trebui să returneze 15 milioane de dolari.

 

 

Parteneriatul cu Timberlake vine după contractul în valoare de 150 milioane de dolari cu rapperul Jay Z, pe o durată de 10 ani, începând cu 2008, pentru viitoarele lui concerte, apariţii publice şi înrăgistrări. Rapperul va apărea alături de Justin pe scenă în cadrul turneului său din vară, ”Legends of the summer tour”.

 

 

Pentru mulţi, revenirea artistului în muzică a venit ca o mare surpriză, după ce actoria a fost pe primul plan în ultima perioadă de timp. El a apărul în filmele ”Bad Teacher”, ”Friends with benefits” şi ”In time”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *