Secrete de frumusețe – Alexa Chung

Distribuită în cel mai așteptat film al verii, Absolutely Fabulous, alături de 60 de nume sonore din showbizz, Alexa Chung ne uimește și cu regulamentul ei de frumusețe…

PĂRUL

„Îmi las părul să se usuce natural și îl usuc cu foehnul doar în față dacă trebuie să arăt prezentabil”.

PIELEA

„Am pielea mai uscată decât deșertul Sahara – e ca și cum șmilgherul și cactusul tocmai au făcut sex și s-a născut pielea mea… Mi s-a prescris ulei de pește, ar trebui să fac asta din nou.”

MACHIAJUL

„La finalul machiajului, aplic Chanel Sublimage La Creme pe obraji pentru un strop de strălucire.”

 

Chanel Sublimage La Creme
Chanel Sublimage La Creme

PARFUM

„Ca parfum, încerc Lys 41 Perfume Oil by LE Labo; e un mod drăguț de a purta un parfum Pui doar o picătură și masezi ușor; eu îl amestec cu cremele de corp”.Lys 41 Labo

Îmi plac parfumurile masculine – port Santal 33 de la Le Labo.” (esențele Le Labo sunt disponibile pe net-a-porter.com)

Nails Inc.

MANICHIURĂ

„Într-o vreme eram obsedată de manichiurile artistice, dar m-am plictisit. Acum îmi plac nuanțele de lila, roz somon și nude”.

Alexa Chung
Alexa Chung este ambasadoarea brandului Nails INC.

BUZE

„Când port machiaj, aleg între a-mi evidenția ochii sau gura, pentru că nu vreau să arat ca un copil la un concurs de frumusețe. Am o figură dură – dacă e prea mult makeup, arăt ca un bărbat deghizat… Dacă îmi fac ocjii, folosesc un ruj deschis, sunt obsedată de toate nuanțele de piersică, somon, de la YSL. Ador Rouge Volupte, Rose Infinite 7…”

Rouge Volupte YSL

PLEOAPE

„Sunt o purtătoare înrăită de eyeliner – aș putea să spun că port tuș cam 90% din timp. Cineva m-a întrebat recent dacă mi-am tatuat pleoapele, pentru că nu m-a văzut niciodată fără contur negru, ceea ce chiar mi s-ar părea genial… deși am devenit destul de pricepută în a-l aplica. Am făcut asta atâția ani și pot să-l aplic foarte rapid.”

Sephora Fingertip Eyeliner Black, 38 lei

N°01 Smart Black  1_H

CORP

„Adooor să fac baie. Când eram mai tânără, am ieșit cu un tip mult mai în vârstă, iar el avea tot felul de produse din astea de beauty și  de baie, și aceea a fost prima dată când am fost expusă acestor chestii minunate…699096_fpx

„Folosesc  Kiehl’s Creme de Corps…”, ne dezvăluie Alexa Chung.

 

MIȘCARE

„Fac mișcare doar ca să întrețin una-alta – sunt obsedată de Ballet Beautyfull (n.r.: un mix de exerciții și balet clasic, creat de balerina Mary Helen Bowers, fitness-gurul vedetelor, care a antrenat-o pe Natalie Portamn pentru Black Swan).

 

IMPRESII DE CĂLĂTORIEInsta @chungalexa

Veneția… „arată minunat – miroase a ouă.”

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.