Sean Penn ar putea interpreta rolul unui celebru editor american

By  | 

Max Perkins, unul dintre cei mai faimosi editori literari din toate timpurile, a publicat operele unor scriitori celebri, precum Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald si Thomas Wolfe.

Scenariul filmului a fost scris de John Logan, pe baza volumului biografic „Max Perkins: Editor of Genius” scris de A. Scott Berg si se va concentra pe relatia dintre Perkins si Thomas Wolfe.

Bill Pohland, regizorul acestui proiect cinematografic, a colaborat in trecut cu Sean Penn, producand si finantand drama „In salbaticie/ Into the Wild”, regizata de Sean Penn in 2007. Bill Pohland este, totodata, producatorul executiv al thriller-ului politic „Fair Game” regizat de Doug Liman si „Tree of Life” de Terrence Malick, cele mai recente filme in care a jucat Sean Penn.

Sean Penn a anuntat recent ca va produce si va detine rolul principal intr-un lungmetraj inspirat din viata si cariera celebrului surfer american Dorian „Doc” Paskowitz.

Sean Penn, in varsta de 49 de ani, are in spate o longeviva cariera si a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „Mystic River”, in 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, in 2007, cu drama „Into the Wild”, foarte apreciata de critici. El a castigat un al doilea premiu Oscar din cariera pentru interpretarea memorabila a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minoritatii homosexuale, din filmul „Milk – Pretul curajului”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *