Seal o acuza pe Heidi Klum de infidelitate

By  | 

Idila extra-conjugala a lui Heidi Klum s-ar fi produs cu putin timp inainte ca ea si sotul ei, Seal, sa se desparta.

Supermodelul de origine germana nu recunoaste insa ca ar fi fost infidela, sustinand ca acuzatiile fostului ei sot sunt false.

In timpul unei vacante recente in Sardinia, Heidi a fost fotografiata in ipostaze intime alaturi de Martin Kristen, care este bodyguardul ei de aproape patru ani.

Intrebat ce parere are despre presupusa relatie dintre fosta lui sotie si Kristen, Seal a declarat: "Sa fiu sincer, daca e sa apara altcineva in vietile copiilor mei, as prefera sa fie un chip familiar".

"Cred ca nu m-am asteptat la ceva mai bun din partea lui… As fi preferat insa ca Heidi sa arate ca are mai multa clasa si sa astepte cel putin sa divortam inainte sa se implice in relatie", a mai adaugat Seal.

"Dar acum cred ca aveti cu totii raspunsul pe care il cautati de sapte luni", a mai spus Seal, referindu-se la motivul divortului lor.

Ca raspuns la declaratiile fostului ei sot, Heidi Klum a declarat intr-un alt interviu: "E trist ca Seal a reactionat la niste acuzatii false". Surse din anturajul supermodelului spun ca bodyguardul Martin Kristen este pentru ea "confidentul ei numarul 1".

In ianuarie 2012, Heidi Klum si Seal au anuntat ca divorteaza, dupa sapte ani de relatie in care si-au reinnoit juramintele la fiecare aniversare a casniciei. Cei doi s-au cunoscut in perioada in care Heidi era insarcinata cu Leni, al carei tata biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. In 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni, iar cuplul mai are impreuna trei copii biologici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *