Scarlett Johansson, pachetul complet de sex-appeal

By  | 

De parcă mai aveam nevoie de dovezi, Scarlett Johansson nu se dezice de titulatura de cea mai sexy femeie în viaţă şi ne demonstrează că are pachetul complet de sex-appeal. Actriţa face impresie în noul trailer al filmului ei, ”Her”, în care joacă o ”voce” sexy. Da, vocea lui Scarlett este de ajuns să te facă să te îndrăgosteşti de ea!

Filmul ”Her”, regizat de Spike Jonze, a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la New York şi ne prezintă o poveste de dragoste modernă, între un bărbat singuratic (Joaquin Phoenix) şi vocea lui Scarlett Johansson, mai exact cea a unui sistem de operare. Criticile au fost extraordinar de bune, mai ales la adresa interpretării lui Scarlett, care nu apare fizic în film. 

”Johansson este cea care reuşeşte o performanţă uluitoare, aceea de a crea un personaj complex, fără a apărea fizic în film. Separată de formele ei letale, respiraţia actriţei nu este mai puţin sexy” a scris criticul Variety, Scott Foundas.

Prestaţia grozavă a actriţei este în opinia criticilor demnă de un Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar, deşi rolul ei nu este unul tradiţional şi este dificil de încadrat. Un alt personaj inedit, cu o prestaţie grozavă, care însă nu era eligibilă pentru un premiu, este cea a lui Gollum din trilogia ”The Lord of the Rings”, creat în totalitate cu ajutorul tehnologiei.

Sperăm că Scarlett Johansson va primi recunoaşterea pentru interpretarea sa. Până atunci noi o vom admira în continuare în ”Don Jon”, care rulează acum în cinematografe, apoi în sf-ul ”Under the Skin”.  Actriţa a avut un an productiv atât din punct de vedere profesional cât şi în plan personal, prin logodna cu Romain Dauriac.

Vă lăsăm acum să vă delectaţi şi voi cu trailerul comediei romantice ”Her”. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *