Scarlett Johansson, intr-o postura inedita

By  | 

Actriţa ne-a lăsat şi de această dată cu gura căscată, când şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia, într-o rochie neagră care îi pune în evidenţă formele: decolteu generos, talie de viespe şi şolduri rotunde. În fotografia de mai sus a pozat alături de regizorul filmului ”Under the Skin”, Jonathan Glazer.

Cu toate astea, Scarlett ne-a mai pregătit o surpriză, la fel de sexy, pe marele ecran. În noul său film, pe care a venit să îl promoveze la Veneţia, ”Under the Skin”, Scarlett Johansson joacă rolul unui extraterestru sub formă umană. După înfăţişare, am putea spune că extratereştrii îşi aleg deghizarea umană destul de ingenios, deşi iese în evidenţă mai degrabă decât să se integreze în peisaj.

Criticile sunt măgulitoare la adresa noii producţii în care frumoasa actriţă are rol principal. ”Under the skin (n.r.) are cele mai bântuitoare imagini ale anului şi se bucură de cea mai curajoasă interpretare din cariera lui Scarlett Johansson scrie Gregory Ellwood.

Pe scurt, intriga filmului este următoarea: un extraterestru ia formă umană, o femeie pe nume Laura (Scarlett Johansson), care atrage în capcană bărbaţii în Scoţia folosindu-se de puterea sa de seducţie. Suntem curioşi cum arată extraterestrul sub forma sa naturală?

Mai jos puteţi admira şi voi primele secvenţe din film.

   

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *