Scarlett Johansson e insarcinata

By  | 

Veştile bune se ţin lanţ pentru Scarlett Johansson, care este însărcinată cu primul copil la 29 de ani, conform People Magazine. Norocosul tătic este jurnalistul francez Romain Dauriac, un tip discret, dar care a impresionat-o îndeajuns pe Scarlett pentru a se logodi cu el şi pentru a-i face şi un copil.

Johansson a mai fost căsătorită timp de 3 ani cu actorul Ryan Reynolds, după care actriţei nu i-a mai stat gândul la măritiş ori la copiii, după cum declara chiar ea într-un interviu acordat înainte să debuteze relaţia cu simpaticul francez. E clar că bărbatul are mai multe de oferit decât pare!

Într-un interviu acordat în luna decembrie Scarlett a mărturisit că încă nu a început să facă planurile de nuntă, dar că se gândeşte la întemeierea unei familii. ”Mi-ar plăcea să am familia mea, ar fi drăguţ (…) Se spune că nu este niciodată timpul potrivit şi sunt sigură de asta, dar cred că momentul trebuie plănuit, ca orice altceva” a declarat actriţa pentru Daily Mail.

”Sunt norocoasă că am avut o carieră de lungă durată – 20 de ani – care a fost foarte diversă. Aşadar, pot să îmi fac timp să îmi întemeiez o familie fără să am impresia că am ratat ceva” a adăugat Scarlett.

Unele surse au declarat că sarcina actriţei ar avea chiar 5 luni, însă la ultimul eveniment public nu au fost semne vizibile. Nici Scarlett Johansson şi nici logodnicul său, Romain Dauriac, nu au confirmat vestea oficial, ceea ce nu ne împiedică să ne bucurăm pentru ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *