Scarlett Johansson – cea mai sexy femeie in viata

By  | 

Revista Esquire a numit-o pe Scarlett pentru prima dată ”cea mai sexy femeie în viaţă” în 2006. În 2013 i-a fost reconfirmat statutul în mod oficial de aceeaşi publicaţie, fiind singura femeie care a primit de 2 ori această titulatură. Cea mai sexy femeie în viaţă de anul trecut este o altă mignonă cu zâmbet răvăşitor, Mila Kunis.

Scarlett a avut un an plin atât din punct de vedere profesional cât şi personal. Actriţa şi-a lansat de curând 2 filme, în care are roluri deosebit de sexy şi s-a logodit! Norocosul care i-a furat inima lui Johansson este un fost jurnalist francez, actual om de publicitate, Romain Dauriac

Filmele în care apare Scarlett anul acesta o înfăţişează în 2 ipostaze diferite, însă la fel de provocatoare. În filmul ”Under the Skin” interpretează un extraterestru care a luat formă umană, iar în ”Don John” interpretează o tipă sexy, care este într-o relaţie cu un bărbat dependent de pornografie. Colegul de platou al lui Johansson, Joseph Gordon-Levitt, care este şi regizorul şi scenaristul filmului ”Don Jon”, a declarat cu puţin timp în urmă că Scarlett are un sex-appeal ieşit din comun.

Deşi este încă tânără iar cariera sa este în plân avânt, actriţa a mărturisit că îşi face griji pentru viitorul său. ”Sunt o femeie de 28 de ani în industria filmului. În curând, rolurile care îmi vor fi oferite vor fi toate de mamă. Apoi se vor opri. Trebuie să împiedic asta să se întâmple, aşa că muncesc mai mult: teatru, producţie, treaba asta cu Esquire” a mărturisit frumoasa actriţă.

Pentru următoarele 2 luni Scarlett îşi face un cadou inedit: linişte. Johansson şi-a eliberat programul şi plănuieşte să stea acasă, să se odihnească, să citească şi să îşi plănuiască nunta. Nişte activităţi banale pentru cea mai sexy femeie în viaţă, însă noi o iubim la fel de mult!

Ce spui, merită Scarlett Johansson această titulatură?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *