Sarah Jessica Parker va lansa o serie de cărți

By  | 

Actrița Sarah Jessica Parker va deveni directorul editorial al SJP pentru editura Hogarth.

Sarah Jessica Parker este cunoscută în sperial pentru rolul din serialul „Sex and the City”, însă vedeta este și model, designer și producător de filme și seriale. Acum, Parker va deveni și directorul editorial al unei edituri cunoscute, lansând propria serie de cărți de ficțiune.

Parker va aduce, astfel, o parte a personajului său în realitate, rolul său la această editură fiind acela de a găsi, edita și publica 3-4 romane pe an. Astfel, ea nu va scrie cărțile, însă va căuta și promova noi talente. Cu alte cuvinte, va căuta următoarea Carrie Bradshaw.

Despre lectură, vedeta spune: „Întotdeauna am iubit lectura din același moment pentru care iubesc actoria: poveștile altor persoane sunt mai interesante decât povestea mea. Ca iubitor de cărți, ca cineva care admiră priceperea și talentul unor povestitori originali, este un privilegiu pentru mine să fiu invitată în această lume a cărților.”

Totul a început în 2012, când Sarah Jessica Parker a cunoscut-o pe Molly Stern, vicepreședintele editurii Hogarth. Cele două au înființat un club de lectură și s-au întâlnit foarte des în ultimii ani. „De când ne-am cunoscut, am fost atrasă de pasiunea sa extraordinară pentru cărți și de instinctul ei natural de a recunoaște o lectură de calitate”, spune Stern. „Echipa editorială și eu abia așteptăm să lucrăm cu ea! Sarah aduce cu ea gusturile sale excelente și un entuziasm contagios în spijinul scriitorilor și lecturii.”

Seria de cărți va fi lansată în 2018 și suntem foarte curioase să aflăm ce romane va alege Sarah Jessica Parker!

Citește și: De vorbă cu Sarah Jessica Parker despre „Sex and the City” și modă

În acest moment, actrița joacă într-un nou serial HBO, comedia „Divorce”. Serialul urmărește, așa cum indică și numele, un divorț, iar Parker interpretează rolul principal.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *