Sarah Jessica Parker pe clădirea Bloomingdale’s

By  | 

Săptămâna trecută, actriţa din Sex and the City a pus pe jar toată presa şi fanii serialului şi filmelor postând fotografii cu ea pe clădirea Bloomingdale’s din New York ȋmpreună cu un text din care se lăsa să se ȋnţeleagă că ne pregăteşte o surpriză. Şi ce surpriză ar fi mai incendiară decât ȋncă un film din seria Sex and the City?!!!!

Postarea de pe Instagram cu o fotografie cu celebra actriţă Sarah Jessica Parker ȋmbrăcată ȋntr-o rochie albă midi super-sexy şi cu o sacoşă de cumpărături din hârtie ȋmpreună cu textul “ Ei, bine, cred că ȋn sfârşit pisica a ieşit din punga (micuţă de hârtie). Ca de obicei, vă vom ţine la curent cu toate detaliile imediat ce vom putea. Ȋncă nu pot dezvălui nimic. Xx, Sj”

Sarah Jessica Parker, Rihanna si Jourdan Dunn, designeri pentru Fendi

Ȋn urma acestei postări toată presa a intrat ȋntr-o efervescenţă de nedescris, cunoscutul blogger Perez postând inclusiv faptul că anumite surse i-au dezvăluit că este posibil să existe planuri pentru ȋnceperea filmărilor pentru un nou film Sex and the City.

Dar oficialii de la Warner Bros au infirmat zvonurile şi au declarat că noul proiect al Jessicăi nu are nici o legătură cu celebra serie. Imediat după aceea, Sarah Jessica Parker a postat din nou pe Instagram o fotografie cu ea făcând reclamă noii sale linii de pantofi pentru Bloomingdale’s şi textul:

„Cineva să mă ciupească pentru că simt că visez! După luni şi luni de secretomanie forţată, pot ȋnsfârşit să strig ȋn patru zări noile veşti. Sau, şi mai bine, de pe marchiza iconică a @bloomingdales. Bine ai venit ȋn New York, @sjpcollection. O să-ţi placă foarte mult aici. Ȋn sfârşit, o casă permanentă aici, ȋn NY. P.S.: Mă iertaţi pentru orice neȋnţelegere anterioară. Merit douăzeci de biciuiri cu un bici ud. A voastră pentru totdeauna, Sj x.”

Pantofii Sarah Jessica Parker vor fi disponibili pe piaţă de la ȋnceputul lui iunie.

 

Comments

comments