Sarah Grey, starul serialului The Order, în exclusivitate pentru Cosmo România

Cel mai cool serial cu magie și vârcolaci al momentului – The Order – revine de azi pe Netflix cu al doilea sezon, iar odată cu el, o revedem pe una dintre actrițele noastre favorite, Sarah Grey. Anul trecut pe vremea aceasta, odată cu premiera serialului, Sarah a aterizat nu numai pe ecranele noastre, ci și pe coperta și în paginile Cosmo, ocazie cu care a demonstrat că este nu numai un star în ascensiune, ci și un model desăvârșit – și, nu în ultimul rând, o tipă cât se poate de relaxată și simpatică!

De altfel, este și compozitoare și cântăreață, iar unul dintre cele mai ciudate hobby-uri ale ei este să își ajute prietenii să-și picteze frumos pereții! Dar s-o descoperim pe îndelete mai jos, cu ocazia interviului pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Cosmopolitan România.

Cosmo: Am văzut primul sezon din The Order în numai două zile — trebuie să recunosc că provoacă binging! — și mi-a plăcut foarte mult personajul tău, Alyssa. Cum ai obținut rolul acesta?

Eu, sincer, am tratat audiția pentru rolul respectiv așa cum fac de obicei cu orice alt rol sau proiect… însă, din cine știe ce motiv „nebun”, m-au ales pe mine! Îmi place foarte mult să joc rolul Alyssei, fiindcă este — ori e pe punctul de a deveni — o femeie puternică și are principii morale solide.

Cosmo: Cu cine dintre ceilalți actori ai legat o prietenie mai strânsă? În general, petreceți timp și în afara platoului?

Ei bine, din moment ce sunt colegă de cameră cu Louriza Tronco, care o interpretează pe Gabrielle în serial, pot să zic din start că de ea m-am apropiat cel mai mult! Dar, sincer, ne înțelegem foarte bine cu toții și chiar încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună! Cred că amintirea mea favorită cu noi toți împreună este când am fost să jucăm bowling!

Cosmo: Ai jucat în multe producții, dar acesta este primul tău rol principal — ce simți în legătură cu chestia asta?

Sunt foarte încântată și recunoscătoare! Mă simt mai ales norocoasă, fiindcă primul rol principal din cariera mea de actriță este într-un serial care îmi place la nebunie!

Sarah poartă Rochie din tulle, House of Mua Mua

Cosmo: În serial avem parte de multă magie — dacă ai avea o superputere sau abilitatea de a face vrăji în viața reală, ce lucruri ai vrea să faci să se întâmple?

Aș face să fie peste tot apă potabilă și curată! Le-aș oferi tuturor copiilor lumii dreptul la educație. Și le-aș conferi tuturor puterea de a zbura, fiindcă simt că asta este o chestie care ne-ar plăcea la nebunie tuturor.

Cosmo: Scenariul atinge și probleme de familie. Ne poți povesti câte ceva despre familia în care ai crescut? Sunt experiențe personale care te-au ajutat să conturezi personajul Alyssa mai bine?

Cred că oricine are parte de o familie ca a mea ar trebui să se considere extraordinar de norocos! Familia noastră ne-a sprijinit și încurajat mereu — vreau să zic, atât pe pe mine, cât și pe frații mei — să facem ceea ce ne dorim în viață. Sora mea m-a ajutat s-o înțeleg mai bine pe Alyssa, fiindcă am identificat niște asemănări între ele. Cred că Alyssa este o fire foarte inteligentă, focalizată, profesionistă și plină de încredere în sine. Iar așa o văd și pe sora mea. Și cred că Alyssa este „fata mijlocie” a familiei ei, exact cum este și sora mea mai mare.

Cosmo: Ce fel de roluri crezi că îți rezervă viitorul? Ce tip de personaje ți-ar plăcea mai mult să joci?

Mă văd jucând în drame și mi-ar plăcea la nebunie să am ocazia să interpretez un personaj siropos într-un film super romantic precum The Notebook!

Sarah poartă bustieră, House of Mua Mua; pantaloni scurși din piele și stiletto, ambele House of CB

Cosmo: Ai jucat și versiuni mai tinere ale personajelor principale — cum ar fi pe tânăra Norma Bates din Bates Motel. Cum coordonezi 
cele două versiuni ale 
personajului?

Mă asigur, în primul rând, să înțeleg trăsăturile de bază și motivația internă a personajului ajuns la maturitate. Desigur, am discuții ample cu actorul care îl interpretează — asta ajută mult. Apoi mă străduiesc să-l „întineresc”, să-i confer personajului meu un plus de candoare 
și naivitate.

Cosmo: Ai avut și roluri în filme de acțiune faimoase, precum Power Rangers și DC: The Legends of Tomorrow.

Asta mi-a plăcut foarte, foarte tare. M-am distrat mult. Copilul din mine era foare entuziasmat de șansa de a interpreta o supereroină. Și da, în caz că vă întrebați, chiar am ajuns să îmi fac propriile cascadorii. Mi-a plăcut să mă las purtată pe scripeți și să dau senzația că zbor dintr-o parte în alta!

Cosmo: Actoria nu este singurul tău talent artistic — cânți și 
compui muzică! Ce planuri 
ai în direcția asta?

Muzica se numără printre pasiunile mele încă de când eram copil. Tata obișnuia să cânte la chitară și ne interpreta cântece de leagăn înainte să adormim. Am compus deja multe melodii și mi-ar plăcea să le public pe toate pe un album!

Sarah poartă ținută completă Issey Miyake SS19

Cosmo: Simți că muzica te ajută și să joci mai bine?

Pot să confirm că folosesc deseori muzica pe post de inspirație pentru rolurile mele. Muzica reprezintă o provocare din punct de vedere emoțional, iar emoțiile obținute cu ajutorul muzicii se pot transfera în trăsăturile și caracterul unui personaj.

Cosmo: Spune-mi trei chestii la care te pricepi foarte bine — în afară de muzică și actorie.

Pot spune că mă descurc binișor la pictură, știu să vorbesc în metafore și sunt o bună ascultătoare pentru ceilalți.

Cosmo: Care e cel mai ciudat 
hobby al tău?

Să îmi ajut prietenii să își picteze pereții. Se întâmplă destul de des în ultima vreme.

Sarah poartă jachetă din denim, MSGM; rochie, Bora Aksu; Cizme, House of CB

Cosmo: Care este artistul tău favorit acum? Dar concertul pe care nu l-ai rata nici în ruptul capului?

În ultimul timp, am ascultat-o foarte mult pe Billie Eilish. Și aș vrea să-l văd pe Dermot Kennedy live. Ador vocea lui, iar muzica pe care o compune mi se pare emoționantă și înălțătoare.

Cosmo: Ce ne spui despre modă și stilul tău personal?

Faptul că în ultimul timp am tot purtat aceeași jachetă din piele! La modul general, îmi place să am un stil curat, format din piese clasice, de bază, pe care să-l scot în evidență cu un pic de edge. Și ador culorile naturale, neutre.

Cosmo: Părul Alyssei este blond platinat — care-i nuanța naturală a părului tău 
și cum ai grijă de el?

Eu sunt blondă de la natură, dar, într-adevăr, mi-l deschid făcân-du-mi șuvițe. Încerc să folosesc un balsam care acționează în profunzime, măcar o dată pe săptămână. Și folosesc un șampon mov pentru a-mi menține nuanța frumoasă de blond!

Sarah poartă blazer și cămașă, ambele COS; pantaloni din piele și cizme, ambele House of CB; bustieră din latex, Vex

Cosmo: Alyssa îl iubește pe Jack atât de mult încât, spre binele lui, își sacrifică propriile sentimente. Pe tine ce te poate face să te îndrăgostești și cum vezi dragostea și relațiile în ziua de azi?

Ce mă poate face să mă îndrăgostesc… persoana potrivită și un strop de magie! Eu sunt genul de persoană care iubește dragostea în sine. Și sunt, în mod cert, o romantică. Cred că, atunci când ți-ai găsit perechea, lupți pentru acea persoană, pentru relația voastră, și nu simți că faci vreun efort. Desigur, iubirea te poate face să comiți tot felul de nebunii în numele ei. Dar eu 
cred că e minunată!

Cosmo: Care este cauza socială sau feministă care te pasionează și cu care empatizezi cel 
mai mult?

Vreau să ajut la conștientizarea faptului că sănătatea mintală este o problemă reală a zilelor noastre și că oricine are dreptul de a căuta ajutor fără a fi stigmatizat pentru asta. Cred că lucrurile evoluează în direcția bună, fiindcă, până acum, nici măcar nu se discuta despre asta. Vreau să încurajez și eu discuțiile deschise despre acest subiect. Cred că este foarte bine să lucrăm activ pentru starea noastră psihică, pentru sănătatea spiritului, așa cum lucrăm activ pentru forma noastră fizică și pentru sănătatea corpului.

Cosmo: Care-i cel mai exotic loc din lume în care ai fost până acum și care a fost primul lucru care ți-a trecut prin minte când ai auzit de Cosmo România?

Cred că cel mai exotic loc în care am fost este Costa Rica. Și am fost flatată când mi-ați propus o ședință foto și un interviu! I-am trimis publicistului meu — care m-a anunțat printr-un mesaj text — nenumărate emoji-uri cu inimioare în ochi!

Sarah poartă jachetă din piele, Sandro; rochie din tulle și pene, One Trieu Yeu; cizme, Balenciaga

Cosmo: Ce ai vrea ca fanii 
The Order din România să știe despre tine? Te rog, lasă-le un mesaj personalizat aici!

Aș vrea să știe — să știți — că apreciez mult de tot iubirea și sprijinul pe care le-am primit. Trimit înapoi tuturor iubirea mea! Oricine ai fi, nu renunța la visurile tale și, în vreme ce lupți să le transpui în realitate, nu uita să crezi în tine și să te distrezi! Vă mulțumesc!

În fotografiile de intro, Sarah poartă – Blazer și cămașă, ambele COS; pantaloni din piele și cizme, ambele House of CB; bustieră din latex, Vex / Jachetă din piele, Jeremy Scott; fustă maxi, One Trieu Yeu.

INTERVIU DE DIANA COLCER

FOTOGRAFII: MITCHELL NGUYEN MCCORMACK
FASHION DIRECTOR: AMIR DOBOȘ
FASHION EDITOR: DREW MANARES

Make-up: Robert Bryan

Hairstyle: Ted Gibson @ Starring for The Visionaries Agency

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.