Sam Worthington arestat la New York

By  | 

Oare acestă reacţie i se datorează personajului său din ”Avatar”, Jack Sully, care a sărit în apărarea locuitorilor de pe planeta Pandora? Să spunem doar că este un gentleman care nu a putut să rămână cu braţele încrucişate când iubita sa, modelul australian Lara Bingle, a fost lovită de un paparazzi. Incidentul s-a petrecut la un bar din Greenwich, New York.

”Fotograful a lovit-o pe Lara şi apoi Worthington l-a lovit pe fotograf provocându-i sângerări nazale.  A fost acuzat de agresiune, l-a lovit pe fotograf” a declarat locotenentul Joel Grimpel. Sam a fost eliberat după ce a plătit cauţiunea şi urmează să apară în faţa judecătorului pe 26 februarie.

Din fericire, fotograful nu a scăpat basma curată, ci a fost la rândul său arestat, acuzat de agresiune şi hărţuire.  Acesta nu este un incident singular, comportamentul exagerat de agresiv al paparazzilor a condus de prea multe ori la violenţe. Ce-i drept, dacă cineva ne-ar încălca şi nouă intimitatea în asemenea măsură poate că am reacţiona la fel de violent ca vedetele care sparg aparatele foto ale paparazzilor. Mai ales atunci când la mijloc sunt copiii.

Sam Worthington şi Lara Bingley frmează un cuplu din 2012, când au fost prezentaţi unul altuia de o prietenă comună, Natalie Imbruglia. Se vehiculează chiar şi un mariaj în secret pentru că cei doi şi-au făcut apariţia în public purtând pe inelarul mâinii stângi inele asortate.

Actorul australian a cunoscut succesul la nivel mondial în rolul lui Jack Sully în filmul de succes ”Avatar” (2009), după care l-a interpretat pe Perseu în ”Clash of the Titans” (2010 şi 2012). Worthington are o agendă foarte plină, dar asta nu o să îl împiedice să se reîntoarcă la personajul lui Scully în 3 noi filme ”Avatar”, programate să fie lansate în 2016, 2017 şi 2018. Noi abia aşteptăm!

Te lăsăm cu câteva cuvinte şi imagini despre următoarele filme ”Avatar” împărtăţite de James Cameron. Ce părere ai?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *