Să intre în scenă… Susan Holmes McKagan!

Jurnalistă respectată, scriitoare celebră, designer de swimwear, supermodel internațional, soție devotată și mamă a două tinere fete care-i calcă pe urme. E ceva ce Susan Holmes McKagan nu poate să facă?! Află, în continuare, tot ce trebuie să știi despre această femeie extraordinară și de ce ne place atât de mult. Ah, puncte bonus fiindcă este căsătorită de 20 de ani cu Duff McKagan, reputat muzician și basistul formației Guns N’Roses! #couplegoals

Considerată una dintre cele mai frumoase femei și supermodele ale anilor ’90, încă de când a debutat în cadrul prestigiosului show America’s Next Top Model, Susan Holmes McKagan a apărut pe numeroase co- parte ale celor mai importante reviste de modă din lume, pe podiumurile de prezentare ale designerilor precum Versace, Chanel, Prada, Calvin Klein, Valentino, Jean Paul Gaultier, Donna Karan sau Yves Saint Laurent și în campanii publicitare pentru Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Fendi, Karl Lagerfeld sau Victoria’s Secret… și lista ar putea continua.

La finalul anilor ’90 câștigase apelativul „The Body”, fiind printre cele mai bine plătite supermodele din industrie, și lucrase deja cu unii dintre cei mai buni artiști fotografi din lume — Steven Meisel, Ellen Von Unwerth, Irving Penn, Helmut Newton, ca să enumerăm doar câțiva.

Susan poartă: rochie din paiete în culoarea smaraldului, Michael Costello; cercei din aur, AE TEE Designs; brățări împodobite cu cristale, Alexis Bittar.

Însă, sincer, nu acestea sunt lucrurile care ne atrag cel mai tare la Susan, nu de aceea considerăm că ar trebui să știi cât mai multe despre ea. Adevărul este că, descoperind lucruri despre Susan Holmes McKagan și viața ei incredibilă, ne-am dat seama că este genul de persoană care poate face de toate, orice și totul bine — și ce femeie a vremurilor moderne nu aspiră la asta?

Exact ca o prințesă din basmele rock’n’roll — sau (aproape!) ca personajul ei din, The Velvet Rose, noua ei carte — Susan a descoperit dragostea în anii ’90, când l-a cunoscut pe actualul ei soț, muzicianul Michael Andrew „Duff” McKagan, basistul formației Guns N’Roses. Așa cum ți-ai putea imagina, Susan a trăit pe propria piele toată nebunia anilor de glorie ai formației antemenționate și provocarea de a fi măritată cu un star al muzicii rock — mai mult decât atât, a fost ea însăși vedetă în celebrul documentar difuzat de postul de televiziune E! Entertainment, Married to Rock, cu o audiență record, de peste 97 milioane de telespectatori.

Kudos lui Susan că a făcut față tuturor provocărilor și, mai mult decât atât, din relația ei zbuciumată s-au născut două fete — Grace (solista formației pop/punk The Pink Slips) și Mae (jurnalistă la Vogue US). Inspirată de stilul de viață specific Californiei și din farmecul vieții rock’n’roll pe care a trăit-o alături de soțui ei, Susan a revenit la planurile din tinerețe, acelea de a crea costume de baie și piese resort.

Susan poartă: (stânga) blazer din satin în culoarea smaraldului, The Kooples; brățări din aur, AE TEE Designs; inel cu smarald și inel din aur în formă de stea, ambele AE TEE Designs; (dreapta) salopetă din paiete, Bardot; cercei, Chrome Hearts; curele din piele neagră cu catarame strălucitoare, Chrome Hearts; pantofi negri, Jasmine Elizabeth.

Dar, probabil — în afară de numeroasele cauze umanitare și organizații caritabile pe care le-a sprijinit de-a lungul timpului — din punct de vedere profesional, pentru Susan cel mai important lucru în acest moment este scrisul: de câțiva ani buni scrie constant pentru prestigioasa publicație Huffington Post, intervievând vedete de calibru, precum Cindy Crawford, Billy Bob Thornton, Snoop Dogg sau Moby. Iar cea mai recentă realizare profesională a ei, lucru de care am amintit mai devreme, este publicarea cărții The Velvet Rose, care s-a bucurat de un succes răsunător anul acesta, devenind sold out pe site-ul amazon.com într-o singură zi!

Și ca să nu credeți că am exagerat când v-am spus că acțiunea din carte se inspiră destul de mult din viața lui Susan însăși, o să vă povestim pe scurt despre ce este vorba.

La începutul anilor ’90, Scarlet (pictoriță și fotomodel) îl cunoaște pe Johnny, muzician în formația The Westies (care se află pe punctul de a exploda pe scena muzicii internaționale). Intriga cărții o urmărește pe protagonistă, femeie puternică și ambițioasă, și relația ei aventuroasă cu muzicianul legendar al uneia dintre cele mai faimoase formații ale tuturor timpurilor.

Dacă v-am trezit interesul, găsiți The Velvet Rose pe Amazon (disponibilă și pentru download în format audio); cât despre Susan Holmes McKagan, abia așteptăm să aflăm despre realizările ei din 2020!

În fotografia de deschidere, Susan poartă salopetă din paiete, Bardot; cercei, Chrome Hearts; curele din piele neagră cu catarame strălucitoare, Chrome Hearts; pantofi negri, Jasmine Elizabeth.

Model: Susan Holmes McKagan/@DManagementGroup @IconicFocus
Fotografii: Brian B. Hayes @publishpilot
Make-up: Julianne Kaye @exclusiveartists
Hairstyle: Johnny Stuntz @CrosbyCartermgmt
Stilism: Susan Holmes McKagan, Inc.
Asistent: Alyssa Batu

Material preluat din ediția decembrie 2019 Cosmopolitan România.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.