S-au pus in vanzare biletele pentru SummerJam Fest 2010

By  | 

Festivalul se doreste a fi cel mai important eveniment din calendarul muzicii reggae si hip hop din aceasta parte a Europei, dar asta nu inseamna ca vor lipsi funkul sau muzica electronica de toate BPM-urile. Anul 2010 vine cu mai multe idei noi pentru SummerJam Fest si cu o mai mare deschidere catre alte genuri muzicale.

Printre capetele de afis ale festivalului se numara: DJ Vadim, Ziggi, DJ Rafik, DJ Deekline, Million Dan, Sabac Red, Promoe si multi altii.

Festivalul va avea loc intre 2 si 4 iulie, iar locatia evenimentului este Padurea Paulesti. Acolo va fi amenajata o zona speciala de camping, cu toate utilitatile necesare (inclusiv dusuri cu apa calda), o zona speciala de comercializare a specialitatilor alimentare si a bauturilor (atat etilice, cat si non-etilice).

Zona propriu-zisa de festival, zona in care vor avea loc concertele, va fi, de aceasta data, dotata cu doua scene: Summer Stage si Jam Stage, respectiv o zona de club: Summer Club Goblin.

De asemenea, va exista si o zona special amenajata in vederea desfasurarii activitatilor sportive, activitati printre care se vor numara concursuri de fotbal, de baschet si de fotbal de masa.

  • Biletele pot fi cumparare online pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, iar preturile lor vor diferi in functie de perioada achizitionarii urmand sa creasca pe masura ce se apropie evenimentul.
  • Bilete individuale pe cele trei zile de festival se vor putea procura doar in ultima perioada de vanzare.
  • Cele trei perioade de vanzare: 19 aprilie – 10 mai, 10 mai – 10 iunie si 10 iunie – 1 iulie.
  • Pret abonament 3 zile: 80 lei

Promotia este valabila in perioada 19 aprilie – 10 mai, iar pretul unui abonament include si camparea.

  • Site-ul oficial al festivalului: www.summerjam.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *