Ryan Reynolds isi doreste multi copii

By  | 

Cei doi îşi doresc o familie numeroasă, cu mulţi, mulţi copii, după cum a declarat într-un interviu recent actorul.”Ne-ar plăcea să avem o familie mare. Amândoi provenim din familii numeroase-tatăl meu a avut 4 copii iar tatăl lui Blake 5. Multă lume crede că este o nebunie, dar o să ne dăm seama dacă e aşa când o să ajungem în acel moment. Vom intra în acel foc destul de fericiţi cred eu.”

Ryan se teme că este predispus genetic să aibă băieţi, din cauză că tatăl său a avut 4. Când erau mici, el şi fraţii săi întorceau casa cu fundul în sus mereu şi nu era niciun obiect care să le scape nevătămat din mâini. De acelaşi lucru se teme şi când va avea el copii.

Deşi Blake şi Ryan şi-au înconjurat relaţia şi căsnicia în mister, actorul a mărturisit că nu a fost o abordare intenţionată, dar că îi este greu să exprime în cuvinte sentimentele pe care le are faţă de soţia sa. ”Este prea greu şi aproape violent emoţinal – pentru oricine, cred eu – să-ţi vezi întreaga viaţă personală sumarizată într-o propoziţie.” 

Nu putem decât să ne bucurăm pentru Blake şi Ryan şi abia aşteptăm să îi vedem înconjuraţi de mulţimea de copii pe care şi-i doresc!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *