Ryan Gosling si Eva Mendes: probleme in cuplu

By  | 

Zvonurile spun că relaţia lui Ryan Gosling cu Eva Mendes a ajuns din nou la un punct de cotitură şi că probabil cei 2 se îndreaptă către o despărţire, finală de această dată. Fanii fostului cuplu Ryan Gosling-Rachel McAdams ar fi încântaţi de veste deoarece cresc şansele ca cei 2 să redevină un cuplu.

Cele mai importante probleme sunt iscate de insecurităţile Evei, care este geloasă şi se teme de angajamente de lungă durată. În acelaşi timp, se pare că şi actorul are toane care nu îi sunt deloc pe plac frumoasei actriţe.

Sursa care a vorbit despre problemele dintre Ryan Gosling şi Eva Mendes susţine că de această dată despărţirea ar fi una definitivă. Cei 2 actori s-au mai separat pentru o scurtă perioadă de timp în urmă cu câteva luni. În plus, Eva Mendes are o fobie faţă de angajamentele pe termen lung.

”Prietenii lui Ryan ştiu că el este pregătit 100% să se aşeze la casa lui. Eva îl iubeşte pe Ryan însă atunci când vine vorba despre ceea ce îşi doreşte, Eva nu este tocmai tradiţionalistă. Are o fobie în ceea ce priveşte angajamentele. Aici este rădăcina problemelor” a declarat aceeaşi sursă.

Ryan Gosling a mai fost implicat în trecut într-o relaţie cu Sandra Bullock dar şi cu Rachel McAdams, colega de platou din filmul ”The Notebook”. Cuplul Gosling McAdams are foarte mulţi admiratori care ar fi bucuroşi ca cei 2 să mai ofere o şansă relaţiei lor odată ce Eva Mendes ”iese din peisaj”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *