Ryan Gosling: “Femeile ma plac pentru ca stiu sa le ascult”

By  | 

Actorul canadian in varsta de 31 de ani nu se considera un barbat frumos si nici nu crede ca femeile sunt atrase de abdomenul lui tonifiat.

"Daca femeile ma plac, e pentru ca le ascult mai mult decat ceilalti barbati. Apreciez felul in care gandesc si ceea ce simt ele fata de anumite lucruri.

Am crescut intr-o familie cu femei puternice si datorez mamei si surorii mele aceasta capacitate de a intelege femeile", a declarat Ryan Gosling.

Deci asa reuseste Ryan sa le atraga pe unele dintre cele mai frumoase actrite! Si sunt cateva trecute in "palmaresul" lui, de la Sandra Bullock si Rachel McAdams, pana la Blake Lively, Kat Dennings, Olivia Wilde si Eva Mendes, iubita lui actuala.

Citeste si: Eva Mendes isi doreste un copil cu Ryan Gosling

Cu siguranta insa, ochii lui albastri, zambetul strengar si corpul tonifiat au un cuvant de spus in atractia pe care acest actor chipes o exercita asupra sexului frumos.

Plus ca musteste de talent si de fiecare data cand apare pe la talk show-uri este binedispus si amuzant. Ah, si canta si intr-o trupa (Dead Man’s Bones) si se implica in proiecte ecologice si umanitare…

Citeste si: Ryan Gosling cere McDonald’s sa renunte la ouale care provin de la gaini crescute in custi

Nu e de mirare asadar ca in 2011 fanele lui au iesit in strada pentru a protesta impotriva faptului ca revista People a acordat titlul de Cel mai sexy barbat in viata actorului Bradley Cooper, si nu lui Gosling. In schimb, Ryan a primit in 2011 titlul de Cea mai cool persoana a anului, din partea publicatiei The Sun.

Citeste si: Bradley Cooper – cel mai sexy barbat in viata (top People 2011)

  • Ryan Gosling a devenit celebru odata cu rolul lui Noah Calhoun din filmul The Notebook (2004), ecranizarea romanului omonim al lui Nicholas Sparks. A fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea unui profesor dependent de droguri in filmul Half Nelson (2006) si la GLobul de Aur pentru prestatiile din Lars and the Real Girl (2006) si All Good Things (2010). Desi este cunoscut pentru rolurile lui complexe in filme independente, Gosling a jucat si in cateva filme comerciale, precum comedia Crazy, Stupid, Love din 2011.

Citeste si: 5 filme de dragoste cu final fericit 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *