Russell Crowe va debuta in calitate de regizor cu un thriller politist

By  | 

Russell Crowe isi dorea de multi ani sa regizeze un film si, dupa o perioada de reflectie, a decis ca un thriller politist reprezinta ocazia ideala pentru ca el sa treaca in spatele camerei de filmat.

Drama 77 prezinta doua evenimente tragice din anul 1974 – cazul nerezolvat al asasinarii unui politist din Los Angeles si spectaculoasele schimburi de focuri care au avut loc in South Central din Los Angeles intre membrii gruparii Symbionese Liberation Army si Politia din Los Angeles (LAPD).

Impuscaturile au fost televizate in direct de catre posturile americane si in timpul lor au fost trase 50.000 de focuri de arma.

Evenimentele vor fi relatate din perspectivele a doi politisti americani, parteneri in cadrul aceluiasi echipaj, iar filmul regizat de Crowe va fi realizat pe baza unui scenariu scris de David Matthews.

Inainte de a semna pentru a juca in thrillerul „77”, Russell Crowe declarase ca isi doreste sa apara intr-un film produs la Bollywood.

Pe langa Oscarul castigat in 2001 pentru rolul din Gladiatorul, Russell Crowe a primit alte doua nominalizari la premiile Oscar pentru rolurile din filmele Informatorul/ The Insider (2000) si O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind (2002).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *