Russell Crowe il inlocuieste pe Heath Ledger in filmul australian "Dirt Music"

By  | 

Heath Ledger urma sa interpreteze rolul principal si sa joace alaturi de Rachel Weisz in acest film, inspirat de romanul omonim scris de Tim Winton, insa a renuntat la acest proiect cinematografic pentru rolul The Joker din lungmetrajul „Cavalerul negru/ The Dark Knight”. Pentru acest rol, actorul australian a fost recompensat, postum, cu premiul Oscar in 2009.

Timp de aproape doi ani, producatorii filmului „Dirt Music” au cautat un inlocuitor pentru Heath Ledger, regizorul Phillip Noyce confirmand abia recent faptul ca rolul principal va fi interpretat de Russell Crowe.

Acest proiect cinematografic marcheaza prima aparitie a lui Russell Crowe intr-un film australian in ultimul deceniu. Recent, actorul a anuntat ca isi va petrece urmatorul an in tara sa „de adoptie”, Australia, unde va asigura vocea nataratorului dintr-un spectacol de teatru de proportii epice, deoarece doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Pe langa Oscarul castigat in 2001 pentru rolul din „Gladiatorul”, Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a primit alte doua nominalizari la premiile Academiei de film americane pentru rolurile din „Informatorul/ The Insider” (2000) si „O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind” (2002).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *