Roluri celebre cu actori diferiti

By  | 

Din păcate sau din fericire, Jim Carrey filma în acea perioadă la ”Bruce Almighty”, aşadar nu s-a concretizat planul producătorilor de a-l distribui în rolul simpaticului Jack Sparrow.

Te întrebi cine ar fi putut refuza rolul lui Tony Stark din ”Iron Man”? Tom Cruise a făcut-o din cauza unor probleme legate de scenariu, aşa că îl avem acum pe Robert Downey jr. ca Omul de Oţel.

Ryan Gosling are o relaţie profesionala apropiată cu regizorul Nicolas Winding Refn, însă rolul din ”Drive” aproape că a mers la un alt actor. Hugh Jackman era favorit pentru rolul principal din ”Drive” când era regizor Neil Marshall. Echipa Refn-Gosling a intrat în scenă ulterior, în 2010.

Gandalf din trilogia ”Stăpânul inelelor” a fost interpretat de Sir Ian McKellen, care şi-a reluat rolul şi în ”Hobbitul”, însă se zvoneşte că era preferat pentru acest rol actorul Sean Connery. Acesta nu a mai jucat din 2003, când a apărut în filmul ”The League of Extraordinary Gentlemen”.

Fascinantul Patrick Bateman din ”American Psycho” interpretat de Christian Bale ar fi putut fi interpretat de Leonardo DiCaprio, după cum anunţase Lionsgate. Cu toate astea, regizoarea Mary Harron i-a oferit rolul lui Bale, iar DiCaprio a părăsit proiectul.

Scena interogatoriului din ”Basic Instinct” în care joacă Sharon Stone ar fi putut fi interpretată de o altă actriţă. Având în vedere că toată lumea este încântată de jocul lui Sharon, nu este o mare pierdere că am ratat-o pe Kelly McGillis din ”Top Gun” în rolul misterioasei Catherine Tramell.

Cum ar fi fost perechea din ”Dirty Dancing” dacă în locul lui Patrick Swayze ar fi jucat Val Kilmer? Asta nu o vom afla niciodată, din fericire, căci rolul i-a fost atribuit lui Patrick, ce a făcut o pereche minunată cu Jennifer Grey.

Tu pe cine ai alege dintre Jodie Foster şi Michelle Pfeiffer? Pentru rolul lui Clarice din ”Tăcerea Mieilor”, producătorii au ales-o iniţial pe Michelle dar care a refuzat din cauza poveştii extrem de violente.

Rolul lui Neo din ”Matrix” ar fi putut fi interpretat de Ewan McGregor, căruia i s-a oferit rolul înaintea lui Keanu Reeves. Cu toate astea, Ewan a refuzat rolul şi a ales să joace în ”Star Wars”, în rolul lui Obi-One Kenobe.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *