Rolling Stones lanseaza albumul "Shine a Light"!

By  | 

Cel de-al treilea album live lansat de legendara trupa Rolling Stones, “Shine A Light” este coloana sonora a documentarului cu acelasi nume regizat de Martin Scorsese. Inregistrat in toamna lui 2006 in timpul a doua concerte de la Beacon Theatre din New York, albumul cuprinde o selectie de piese live.

“Shine A Light”, intitulat astfel dupa o compozitie clasica de pe “Exile On Main St.”, contine 2 CD-uri si reuneste interpretari live ale multora dintre hit-urile clasice Rolling Stones.

De la rifurile de necontestat din “Jumpin’ Jack Flash” pana la sound-ul clasic al pieselor “Tumbling Dice”, “Sympathy For The Devil”, “All Down The Line & Start Me Up” si piese rare din repertoriul Stones: “You Got The Silver” si “Faraway Eyes”, albumul “Shine A Light” este experienta completa a unui concert Rolling Stones.

Albumul reuneste colaborari inedite cu legenda de blues Buddy Guy – “Champagne & Reefer”, duetul Mick Jagger & Christina Aguilera – “Live With Me” si Jack White de la White Stripes – “Loving Cup”.

  • Dublul album este disponibil de astazi si in format Special Pentru Romania la pretul de 29.9 lei!

Odata cu lansarea albumului, Rolling Stones, Universal Music si YouTube au lansat si un canal special Living Legends. De astazi, fanii din intreaga lume sunt invitati sa uploadeze footage-uri si sa adreseze intrebari catre Rolling Stones (Mick Jagger/ Keith Richards) despre “Shine A Light”, colaborarea cu Martin Scorsese sau orice alta intrebare arzatoare. Cele mai bune intrebari vor primi raspunsuri chiar din partea vedetelor, tot prin intermediul unui footage postat pe site peste cateva saptamani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *