Rolling Stones la premiera filmului "Shine A Light"

By  | 

Dupa ce duminica, 30 martie, au fost prezenti in New York la Ziegfeld Theatre, Keith Richards, Mick Jagger, Charlie Watts si Ronnie Wood (adica Rolling Stones) sunt asteptati pe 2 aprilie, la Leicester Square Odeon, sa ia parte la premiera londoneza a filmului “Shine A Light”, realizat de regizorul laureat al premiului Oscar, Martin Scorsese.

“Rockumentarul” “Shine A Light” imbina istoria celei mai longevive trupe, de-a lungul a celor 46 de ani de cariera, cu secvente din cele doua concerte sustinute in 2006 la New York Bacon’s Theater, in cadrul turneului “A Bigger Bang”, la care au participat invitati precum Jack White de la White Stripes, Christina Aguilera si Buddy Guy.

Scorsese marturiseste ca a facut acest film inspirat de muzica Rolling Stones, decizia de a realiza acest proiect datorandu-se faptului ca trupa a definit, prin sound-ul si compozitiile sale, aspecte din viata regizorului. Scorsese a promis sa surprinda o latura a trupei pe care fanii nu o pot vedea prea des si a reusit, cu ajutorul unei echipe prestigioase. Regizorul a filmat imagini inedite de pe parcursul ultimului turneu mondial al trupei. “Am vrut sa arat frumusetea pura a spectacolului si sa o surprind, pentru ca generatiile viitoare sa ii poate cunoaste asa cum sunt.”

Odata cu lansarea peliculei si albumului “Shine A Light”, Rolling Stones, una dintre cele mai mari trupe rock&roll din istorie si-a unit fortele cu unul dintre cei mai mari regizori, Martin Scorsese, pentru un film-concert, pe care Variety il numeste “celebrarea celor mai mari hituri ale trupei, a talentului si a longevitatii lor”.

Albumul “Shine A Light” reuneste interpretari ale multora dintre hiturile clasice Rolling Stones: “Brown Sugar”, “Jumpin’ Jack Flash”, “Paint It Black”, “Tumbling Dice”, “Start Me Up”, dar si colaborari inedite: “Champagne & Reefer” (feat. Buddy Guy), “Live With Me” (feat. Christina Aguilera), “Loving Cup” (feat. Jack White).

“Shine a Light” este al treilea dublu material discografic live al celor de la Rolling Stones, dupa “Love You Live” (1977) si “Live Licks” (2004).

Albumul, intitulat astfel dupa o compozitie clasica de pe Exile On Main St., a fost deja lansat in America si in curand va fi disponibil si in Romania!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *