Rochiile glam din ”American Hustle”

By  | 

Deşi mai avem de aşteptat până la lansarea filmului ”American Hustle” încă o lună, până pe 17 ianuarie, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de câteva detalii glam de la filmări. Pentru asta v-am pregătit câteva schiţe ale rochiilor purtate de Jennifer Lawrence şi Amy Adams în film.

Rochiile au fost create de designerul Michael Wilkinson special pentru această producţie, iar schiţele distribuite de studiourile Columbia Pictures au fost realizate de Warren Manser (Annapurna Productions).

"American Hustle" are un  concurent serios în ceea ce priveşte atmosfera redată de film în ”The Wolf of Wall Street”  care prezintă o lume la fel de decadentă, dar din altă decadă, anii ’80-’90. Filmul care îl are în rol principal pe Leonardo DiCaprio va fi lansat în cinematografele de la noi  pe 10 ianuarie.

În timp ce DiCaprio joacă rolul unui tânăr de 22 de ani, plin de viaţă şi arătos, Christian Bale s-a transformat într-un bărbat de-a dreptul respingător. Nici Bradley Cooper nu se poate lăuda cu un look prea dezirabil în ”Merican Hustle”, noroc cu Lawrence şi Adams care s-au integrat atât de bine în peisajul anilor ’70.

În concluzie, nu ştim ce film să aşteptăm mai nerăbdători: ”American Hustle” sau ”The Wolf of Wall Street”? Tu pe care îl preferi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *