Rochia de mireasa a lui Kate Middleton, realizata de designerul britanic Bruce Oldfield

By  | 

Speculatiile privind alegerea designerului pentru crearea rochiei au aparut dupa ce mama lui Kate, Carole, si sora viitoarei printese, Pippa – care cel mai probabil va fi si domnisoara de onoare a acesteia -, au vorbit cu designerul la magazinul acestuia.

Vizita celor doua a durat circa 90 de minute, timp in care au studiat mai multe rochii din magazin.

O sursa apropiata casei regale a declarat pentru Daily Express: „Trebuie sa fi fost o intalnire speciala, deoarece, ca regula generala, domnul Oldfield nu lucreaza in vitrina magazinului”.

„Kate a ajuns, in mare, la o decizie. Dar vrea sa tina secret modelul si designerul, ca surpriza pentru mire in ziua nuntii, in linie cu traditia. Este foarte entuziasmata”, a declarat o alta sursa pentru Daily Mail.

Parintii lui Kate, Carole si Michael Middleton, au decis sa plateasca pentru rochia de mireasa a fiicei lor.

Printul William si Kate Middleton, care s-au cunoscut pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, au o relatie de aproape 10 ani, marcata de cateva despartiri si reimpacari.

William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton, ambii in varsta de 28 de ani, s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Casatoria lui Kate Middleton cu printul William – pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra – va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divortat in 1996, iar printesa Diana a murit in urma unui accident de automobil, la Paris, in 1997. Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla, o veche prietena a sa.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *