Robert Downey jr., cel mai valoros actor de la Hollywood

By  | 

Titulatura i-a fost oferită actorului din ”Iron Man” după ce a obţinut punctaj maxim la majoritatea criteriilor luate în considerare de către juriu: popularitatea actorului, criticile primite, încasările realizate de filmele sale, frecvenţa cu care sunt menţionaţi pe reţelele de socializare, etc.

Ultima parte a trilogiei cu celebrul super erou a strâns în S.U.A. venituri de peste 500 milioane $ şi este considerat cel mai bun film al anului până acum. Să nu mai spunem că Robert este şi cel mai bine plătit actor de la Hollywood şi poate şi cel mai carismatic. Ce să mai, a înscris maximum la toate criteriile imaginabile.

În ceea ce priveşte ”valoarea totală”, Downey jr. este urmat în clasament de Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Brad Pitt, Will Smith, Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hanks şi Johnny Depp.

Pe Robert Downey jr. îl vom mai vedea în filme noi abia în 2014, în ”Chef”, ”The Judge” şi ”The Avengers:  Age of Ultron” în 2015. Dacă vrei să îl revezi pe actor în cele mai reuşite filme ale sale trebuie să te uiţi la trilogia ”Iron Man”, ”The Avengers” şi ”Sherlock Holmes” 1 şi 2. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *