Robbie Williams si Gary Barlow au cantat impreuna pentru prima oara in ultimii 15 ani (VIDEO)

By  | 

Robbie Williams a parasit grupul Take That in 1995, pentru a urma o cariera solo, si si-a uimit fanii la inceputul acestui an cand a anuntat ca se va reuni cu fostii sai colegi de trupa pentru a lansa in 2011 un nou album de studio, sustinut de un turneu mondial.

Cu ocazia concertului Help For Heroes, organizat duminica seara la Londra, Robbie Williams si Gary Barlow au interpretat impreuna piesa „Shame”.

La acest concert au asistat peste 60.000 de spectatori, printre care s-a aflat si printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Enrique Iglesias, Tom Jones, Alexandra Burke si Pixie Lott au cantat in cadrul acestui eveniment organizat cu scopul de a strange fonduri in favoarea soldatilor britanici raniti pe front si a familiilor celor decedati in diverse conflicte armate.

Robbie Williams a vandut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial si a castigat mai multe Brit Awards decat oricare alt artist. Cantaretul britanic a trait in ultimii ani la Los Angeles, dupa ce s-a externat, in martie 2007, dintr-o clinica de tratare a dependentei de medicamente. In noiembrie anul trecut, Williams si-a lansat cel mai recent album, „Reality Killed The Video Star”. Precedentul album al solistului britanic a fost „Rudebox”, lansat in 2006 si primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodata, materialul discografic al sau cu cele mai slabe vanzari in Marea Britanie si cu mai putin de un milion de copii vandute in Statele Unite.

Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald au avut un enorm succes dupa reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scena, „Beautiful World”, s-a vandut in peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, „The Circus”, a fost vandut in peste 500.000 de copii in primele doua saptamani de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare data in doar cateva minute.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *