Rihanna si Britney Spears vor inregistra in curand un duet

By  | 

"Se apropie colaborarea foarte sexy (sic) care va avea loc peste foarte putin timp! Ei bine, da! La cererea publicului… este vorba de (sic!) Britney", a declarat Rihanna intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Britney Spears, unul dintre cele mai mari staruri pop din lume! Va fi un epic, major Rihmix (sic!) (remix, n.r.) al piesei «S&M»!!!", a adaugat cantareata nascuta in Barbados.

Britney Spears nu s-a lasat asteptata prea mult si a postat la randul ei un mesaj pe Twitter: "Esti atat de provocatoare! Imi place, imi place… Crezi ca ei sunt pregatiti pentru asa ceva, Ri Ri?".

Britney Spears a vorbit recent despre dorinta ei de a colabora cu Rihanna si cu Lady Gaga, intr-un interviu acordat acordat postului de radio Capital FM din Marea Britanie: "Cred ca trebuie sa ne intalnim si sa compunem un cantec care sa arate cat de puternice suntem – ar fi ceva uluitor".

Videoclipul piesei "S&M", cel mai recent single interpretat de Rihanna, a generat deja numeroase controverse, fiind interzis in 11 state la o zi dupa ce a fost lansat, la sfarsitul lunii ianuarie, deoarece scenele pe care le contine, inspirate din tehnicile sado-masochiste si fetisiste, au fost considerate a fi mult prea socante.

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", lansat anul trecut, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.

Cantareata Britney Spears a fost plasata sub curatela tatalui sau dupa ce comportamentul ei a avut de suferit, in urma unor esecuri pe plan artistic, personal si juridic. Potrivit declaratiilor recente ale avocatilor artistei – care intre anii 2000 si 2005 a fost cantareata cel mai bine platita din lume -, starea de sanatate mintala a acesteia s-a imbunatatit considerabil in ultimii doi ani. Artista americana si-a lansat pe 25 martie cel de-al saptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale".

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *