Rihanna, prima femeie de culoare devenita imaginea Dior

By  | 

În vârstă de 27 de ani, cântăreaţa din Barbados va fi protagonista celei de-a patra serii a campaniei „Secret Garden” realizată de casa de modă franceză. În pictorial, mai multe modele aleargă prin Palatul Versailles, purtând, bineînţeles, ţinute semnate Dior. Fotografiile şi clipurile campaniei sunt semnate de Steven Klein, iar primele imagini cu Rihanna vor fi lansate în această primăvară.

Alte vedete care colaborează în prezent cu Dior sunt actriţele Jennifer Lawrence, Marion Cotillard şi Natalie Portman. Charlize Theron, imaginea „J’adore Dior””, va fi înlocuită de Rihanna.

Despre această colaborare Rihanna a spus că este fabuloasă. „Înseamnă mare lucru pentru mine, pentru cultura mea, pentru multe femei tinere de orice culoare.”

Până în acest moment, cântăreaţa a lansat 7 albume, iar în 2015 va lansa cel de-al optulea album. De asemenea, tot anul acesta va apărea şi animaţia „Home” în care Rihanna are un rol. De la începutul carierei sale, acum zece ani, ea a câştigat peste 300 de premii, 8 dintre ele fiind premii Grammy.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *