Rihanna. Noi imagini din campania Dior

By  | 

Rihanna Instagram 3.4.jpg

La doar câteva zile după ce casa pariziană a anunţat că Jennifer Lawrence va fi imaginea Dior Beauty, au apărut pe contul Instagram al Rihannei (badgalriri) imagini din culisele campaniei de promovare a noii colecţii.

Campania Dior, Secret Garden, creată de către fotograful Steven Klein, o ȋnfăţişează pe superba Riri ȋn palatul Versailles, plimbându-se ȋn grădinile imense sau multiplicându-se hipnotic ȋn oglinzile de cristal ale celei mai cunoscute ȋncăperi cu oglinzi, Sala Oglinzilor.

Deşi fotografiile care promovează noua colecţie pun accentul pe accesoriile tradiţionale ale casei, ca genţile, ochelarii de soare cunoscuţi sub numele Dior So Real au fost de fapt vedetele colecţiei, devenind unul dintre cele mai trendy accesorii de street fashion.

Rihanna-put-her-own-twist-glamour-Dior-show-Paris

După apariţia Rihannei la lansarea colecţiei ȋntr-o rochie neagră asortată la o haină de blană roşie şi la ochelarii de soare Dior So Real, ochelarii au devenit peste noapte fashion item.

Filmele de promovare Secret Garden din trecut au fost realizate de către Inez van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin, tot la Palatul Versailles, cu modele celebre ca Daria Strokus, Melissa Stasiuk sau Xiao Wen Ju.

Numeroase celebrităţi au fost imaginea Dior ȋn afară de Rihanna ca Marion Cotillard sau Natalie Portman.

Rihanna, aparitie excentrica la Gala Met 2015

Rihanna i-a facut o farsa lui Jimmy Kimmel de 1 aprilie

Sarah Jessica Parker, Rihanna si Jourdan Dunn, designeri pentru Fendi

 

Comments

comments