Rihanna îşi lansează colecţie de haine

După ce, acum aproape un an, a lansat propria colecţie de produse cosmetice Fenty Beauty, foarte apreciată pe plan internaţional, Rihanna ne surprinde din nou, de data asta cu lansarea unei colecţii de haine de lux High Fashion.

Fără să existe o confirmare oficială, mai mulţi oameni din jurul artistei au speculat una dintre pozele promovate pe contul personal de Instagram, unde Rihanna poartă o pereche de ochelari de soare inscripţionată Fenty.Colecţia, conform zvonurilor, ar urma să facă parte din grupul LVMH Louis Vuitton Moët Hennessy, la care au achiesat doar case de modă celebre, precum Fendi, Christian Dior, Marc Jacobs, Louis Vuitton.

Dacă zvonurile ar deveni realitate, sigur Rihanna îşi va exprima prin fiecare ţinută propria sa personalitate care a marcat şi primele sale colecţii, debutul său în modă fiind definit de o colecţie de articole sport, în 2016: Fenty x Puma, parte din conglomeratul Kering, competiția lui LVMH.

În plus, în 2018, aceasta a semnat linia de lenjerie Savage x Fenty, ce a devenit imediat lider în vânzări, întrecând brandul Victoria’s Secret. Toată lumea a apreciat atunci noutatea cu care Rihanna şi-a făcut apariţia, şi anume posibilitatea de a alege lenjerie intimă de la mărimea 32A la 44DDD.

Citeşte şi: Style Icon: Rihanna. Recreează-i stilul

Sursă foto: Instagram/ badgalriri


Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.