Rihanna are o linie de tatuaje temporare

By  | 

The IT Girl, Rihanna, a anunţat că are o nouă colaborare, de data asta cu designerul de bijuterii Jacquie Aiche, un joint venture din care a rezultat o spectaculoasă linie de tatuaje temporare ȋntr-un stil goth-glam, tipic pentru superba cântăreaţă exotică.

Clipboard01

Cu toate că anul acesta trend-ul tatuajelor temporare ȋncepuse să moară, Rihanna a avut grijă să-l readucă ȋn topul ”must have-urilor” estivale de anul acesta.

Colecţia cuprinde de la tatuaje pentru ȋncheieturile mâinilor sau glezne la unele pentru baza gâtului, pe gât, la baza unghiei, de tip inel sau litere pentru a te tatua cu numele tău sau al iubitului.

1434624658-chpnzrdwcaarn8s

Dacă ȋţi plac tatuajele, dar nu ai vrea unul permanent, cele temporare sunt răspunsul! Le poţi ȋncerca pe cele cu henna sau mai glam, ca cele ale lui Riri, care sunt şi de un senzual auriu-metalizat, nuanţă care „flatează” pielea bronzată.

Cât despre stilul noii colecţii Rihanna x JA, designerul Jacquie a declarat că:”Sunt tatuaje ȋn stil gotic, dar le-am combinat cu imagini de bijuterii fine pentru a crea un efect de layering, exact ca atunci când purtăm bijuterii obişnuite”.

Rihanna. Noi imagini din campania Dior

Rihanna, aparitie excentrica la Gala Met 2015

 

 

Comments

comments