Rihanna, amenintata cu moartea

By  | 

Fiecare celebritate are cel puțin un stalker și Rihanna nu este o excepție de la regula. Însă lucrurile devin serioase atunci când se ajunge la amenințări cu moartea.

Rihanna este mai mult decât cunoscută în întreaga lume, lucru care atrage, de consecință, și o mulțime de fani posesivi. Faimoșii stalkeri. Totuși, atunci când de la mesaje de dragoste se ajunge la amenințări cu moartea, lucrurile devin fără îndoială serioase.

De curând, cântăreța a primit o astfel de amenințare pe rețeaua de socializare Twitter. Un barbat care se prezintă cu numele Alex Mercer sau Ralph Alexander i-a scris Rihannei un mesaj în care îi spune că ar fi un moment bun să o împuște dacă ar avea o armă și că nu îi lipsește mult până o achiziționează. În același timp individul a postat o imagine în timp ce se afla în fața case starului. Înfricoșător!

În momentul de față poliția încearcă să îl prindă pe stalker. Să sperăm că reușesc cât de repede posibil, căci o astfel de situație este cât se poate de îngrozitoare pentru noi, imaginează-ți cum este pentru Rihanna.

Text: Teodora Dragusin

Comments

comments