Rihanna – album nou pentru filmul ”Home”

By  | 

Rihanna joacă în rol principal în filmul ”Home”, un film animat realizat de studiourile DreamWorks, pentru care va înregistra şi un album întreg. Riri nu este la primul său rol, apărând până acum în ”Battleship” şi ”This is the end”, dar probabil că cel de-al treilea rol va fi unul cu noroc… Interpretarea din ”Battleship” nu este deloc impresionantă.

Rihanna îi împrumută vocea lui Gratuity ‘Tip’ Tucci, o puştoaică buclucaşă ce se împrieteneşte cu un extraterestru pe nume J.Lo (Jim Parson) şi pornesc împreună într-o mare aventură. Gratuity şi J. Lo au misiunea de a o găsi pe mama pământencei şi de a opri o nouă invazie extraterestră.

Ultimul album al Rihannei, ”Unapologetic”, a fost lansat în 2012 şi conţine hit-urile Stay, Diamonds şi Pour it Out. Albumul concept pe care îl va lansa Rihanna anul acesta, conform declaraţiei lui Jeffrey Katzenberg de la studiourile DreamWorks, va fi dedicat în întregime noii producţii cinematografice în care Riri joacă în rol principal.

Din distribuţia filmului ”Home”, care va fi lansat cu o zi înainte de Ziua Recunoştinţei, mai fac parte pe lângă Rihanna şi Jim Parson şi Jennifer Lopez, Steve Martin şi Matt Jones. După succesul filmului ”Frozen” şi a coloanei sonore estimăm un succes cel puţin la fel de mare şi pentru următoarea producţie.

Noi abia aşteptăm, chiar dacă nu ne aşteptam să o vedem pe Rihana într-un film animat pentru copii după ce a filmat videoclipul super-senzual (spre pornografic) pentru melodia ”Pour it up”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *