Richard Gere, din nou tată, la aproape 69 de ani

Potrivit dailymail.co.uk, actorul Richard Gere, care pe 31 august împlineşte 69 de ani,  a devenit pentru a doua oară tată. Soţia sa, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani – cunoscută pentru a fi o activistă curajoasă –  a devenit pentru a doua oară mamă, bebeluşul fiind primul copil al cuplului.

Actorul Richard Gere mai are un fiu în vârstă de 18 ani, cu fosta soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care acesta a divorţat după 14 ani de căsnicie, iar Alexandra mai are un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto, împreună cu primul soţ Govind Friedland.Pentru Richard Gere, căsătoria cu Alejandra (o căsătorie intimă, doar civil) este a treia sa încercare la iubire, prima oară fiind căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford, între 1991 şi 1995 – prima iubire pasională, care nu a durat foarte mult.

Richard Gere a devenit cunoscut în lumea spectaculoasă a filmelor hollywoodiene prin rolurile din filmele „American Gigolo”, de Paul Schrader, şi „Ofiţer şi gentleman”, de Taylor Hackford, comedia romantică „Frumuşica/ Pretty Woman”, care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur, musicalul „Chicago” – pentru care a câştigat un Glob de Aur – şi „Dr. T şi femeile”, un fin studiu al relaţiilor, regizat de Robert Altman.

Citeşte şi: Cei mai sexi barbati ai secolului

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.